altiorSVSH/KSV C1 – Altior C1

We reisde van Loon op Zand, we waren daar op het Altiorkamp, effetjes naar Someren-Heide. Na een uurtje rijden kwamen we daar aan en waren van plan om de tegenstandsters op te vreten. We begonnen sterk en kwamen op voorsprong met een mooie doorloopbal van Esmee. Dit bleef het een tijdje maar kort voor rust kwamen we in een paar minuten tijd op achterstand 2-1. Na rust werd het snel 3-1 maar met een bovenhandse doorloopbal van Esmee werd het 3-2. Toch werd het kort daarop 4-2 maar weer wisten we met dit keer een doorloopbal van Evie terug te komen in de wedstrijd 4-3. We kregen volop kansen om misschien wel de wedstrijd te beslissen maar we verzuimde om te scoren. Na enkele zeer rommelige minuten scoorde onze tegenstandsters wel en liepen weg naar 6-3. Toch wist in de slotfase Jasmijn met een mooi afstandsschot de eindstand te bepalen op 6-4. We hadden toch een goede wedstrijd gespeeld en we beloonde ons met een lekker ijsje van de Mac, gingen weer terug naar het Altiorkamp waar we lekker bleven tot 2e paasdag !!

Altior 1 – Swift 1 Uitslag: 8-11

Altior 3 – De Korfrakkers 4 Uitslag: 8-7

Altior 4 - SVOC ’01 2 Uitslag: 5-7

SCMH MW 1 – Altior MW 1

Met de overwinningsroes van vorige week op deze ploeg begonnen we aan deze wedstrijd. We hadden wel in ons achterhoofd dat ze revanche zouden willen nemen dus gingen zelf voortvarend van start. Met de rust was het echter nog maar 3-1 in het voordeel van de thuisploeg. Ook in de tweede helft kregen we veel open kansen, ze tellen echter alleen als de bal ook echt door het "mandje" gaat. Daar lieten we het voor een groot deel liggen. Met trots kunnen we zeggen dat we gestreden hebben voor wat we waard waren, maar dat de negende man net één te veel was. Eindstand 9-4.

Altior 5 – Emos 3 Uitslag: 7-7

Altior A1 – SVSH/KSV A1 Uitslag: 1-7

Celeritas A1 – Altior A1 Uitslag: 7-2

Altior B1 – Swift B1 Uitslag: 4-17

Altior C2 – Celeritas C1 Uitslag: 6-4