akltiorkorf

Altior R1 – Be Quick R1

Eindelijk weer een wedstrijd voor ons gezellige cluppie en met 8 eigen dames gingen we van start. Na een 0-2 achterstand krijgen we een strafworp die door Sonja wordt benut, snel daarna scoort Be Quick de

1-3. Lisanne maakt met een mooie doorloopbal 2-3 en kúnnen we maar niet langszij komen!
Na de 2-4 is het Mireille die met een kort schotje onze inhaalspurt wil afmaken, maar in plaats van het gelijk te maken met al die mooie kansen die we hebben gecreëerd, wordt het toch 3-5. Het laatste doelpunt van de wedstrijd komt dan toch van onze kant door Nataschja met een mooi insnijdballetje! Uitslag 4-5. Goed gespeeld dames, jammer van de kansen, volgende week beter!

De Korfrakkers E2 - Altior E2

Afgelopen woensdag speelde we een belangrijke wedstrijd tegen De Korfrakkers. We gaan er vol tegen aan omdat we van de mede koploper willen winnen. We houden het in de verdediging goed dicht maar aanvallend
willen de kansen er niet in. We kunnen dan ook niet voorkomen dat we met een 1-0 achterstand de rust in gaan. In de tweede helft gaan we er weer vol tegen aan. De verdediging laat er geen door maar scoren lukt vandaag maar niet. We verliezen met 1-0. Toch hebben we hard gewerkt.