2014-04-20  Marleen GoijaartsDe Peelkorf C1 – Altior C1

We vertrokken afgelopen zaterdag vroeg richting Ysselsteyn, om het deze keer tegen De Peelkorf beter te doen dan de voorgaande keren. We begonnen scherp aan de wedstrijd, kregen verschillende kansen maar we kwamen toch

op achterstand 1-0. Toch lieten we de moed niet zakken en bleven sterk spelen wat uiteindelijk een doelpunt opleverde voor Sanne met een mooie bovenhandse doorloopbal 1-1. We bleven het de tegenstandsters moeilijk maken en die werden alleen maar nerveuzer. Na weer een goede aanval kregen we een strafworp die werd benut door Mijke en we kwamen op 1-2. We kregen nog verschillende kansen om de score verder uit te bouwen maar ze gingen er niet in en gingen rusten. Na de rust gingen we gewoon door waar we gebleven waren en 11 minuten voor tijd was het nog steeds 1-2. Toen kreeg De Peelkorf een vrije worp en ze pakte ook gelijk de time-out. We werden er nog op gewezen dat we zo door moesten gaan en scoren, ja we moesten scoren !! We liepen weer het veld in en De Peelkorf nam de vrije worp en het werd 2-2. Wat er toen gebeurde weten we nog niet maar Altior raakte totaal de kluts kwijt en De Peelkorf  profiteerde hiervan en gingen toen pas goed korfballen,  liepen in de laatste minuten weg naar 4-2 en gingen wij weer met lege handen naar huis. Jammer, want hier had zeker meer in gezeten.

Altior 2 – Flamingo’s 2                 Uitslag: 12-6

Altior A1 – Jes A1                           Uitslag: 5-9

Altior B1 – De Peelkorf B1          Uitslag: 4-10