2014-05-11  Indy van BoxtelAltior 1 – DDW 1

De pupil van de week Indy van Boxtel zag Altior in een allerlaatste ultieme poging om thuis te winnen en degradatie af te wenden mislukken. Het ging gelijk op in het rechtstreekse degradatieduel met DDW die telkens weer op voorsprong kwamen. Altior kon geen vuist maken als het weer langszij kwam en moest uiteindelijk de overwinning laten aan DDW die met een nipte zege 8-9, Altior liet degraderen naar de hoofdklasse.

Oranje Wit C1 – Altior C1

We gingen fel van start, gaven weinig kansen weg en kwamen dan ook op voorsprong met een doorloopbal van Vera 0-1. We verzuimde om verder weg te lopen waardoor Oranje Wit langszij kwam 1-1. Toch wisten we weer op voorsprong te komen met een kort schotje van Evie 1-2. Dit stond het ook bij de rust. Na rust ging het een stuk moeizamer en kregen de meiden van Oranje Wit verschillende mogelijkheden maar gelukkig voor ons gingen ze er niet in. De verdediging had het moeilijk maar voorkwam erger. Onze aanval zette net voor tijd een mooie aanval op, Pootje 2, die ging perfect en Mijke zette ons op 1-3. Het werden nog lastige minuten in de slotfase maar we gingen toch met de overwinning huiswaarts!

SCMH C1 – Altior C2                      Uitslag: 4-5

Rosolo D1 – Altior D1                    Uitslag: 5-1

Altior D3 – De Korfrakkers D4   Uitslag: 0-5

Altior E1 – Avanti E2                      Uitslag: 1-0

Altior E2 – Blauw Wit E1

Afgelopen zaterdag speelde we onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Die willen we ook graag winnen.

Ondanks de regen gaan we goed van start. We krijgen veel kansen waardoor we in de rust met 5-0 voor staan. De tweede helft gaan we gewoon door met scoren. We maken heel veel kansen af en hierdoor winnen we met 12-0. Heel goed gespeeld. We zijn trots op jullie.

Korloo E2 – Altior E3

Na 3 weken "vakantie" mochten we er weer tegenaan. Het weer zat niet helemaal mee....regen en een koude wind. In de eerste helft verloren we onnodig veel ballen. Of het nu niet goed naar elkaar kijken was, niet goed klemmen of misschien wel de koude handen....in ieder geval ging het vangen niet zoals het hoort. We waren wel goed aan het verdedigen. In de tweede helft waren we wat alerter en ging het wat beter. Helaas scoorden die andere meiden, 1-0. We wisten het niet meer gelijk te maken. Jammer. Toch hard gewerkt dames!!

Altior F1 – BMC F1                         Uitslag: 2-2        Strafworpen: 1-3