Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

Pupillen E1Woensdagavond 14 mei was het dan eindelijk zo ver. Het moment waarvoor de 9 meiden van Altior E1 een seizoen lang hard voor hadden getraind: DE kampioenswedstrijd. Na alle wedstrijden, met slechts één tegendoelpunt, te hebben gewonnen moest er nog één puntje op de Flamingo's worden gepakt om het kampioenschap al voor het einde van de competitie binnen te harken.

Vele supporters reisden af naar Mariahout om daar, compleet met spandoek en toeters, de meiden van Altior E1 naar de overwinning te schreeuwen. En hun enthousiasme werd beloond, want na 40 minuten en 5 doelpunten klonk uiteindelijk het verlossende fluitsignaal en barstte het feest los.

Overladen met (snoep)bloemen en zelfs speciaal voor de gelegenheid, door Bureau Tweevoud, ontworpen en door Ik hou van Brabant gesponsorde, kampioenshirtjes werd er flink gejuicht en gezongen. Daarna verplaatste het feest zich naar de kleedkamer waar buikschuifpartijen volgden en de champagne rijkelijk vloeide... Kampioen worden is zo ontzettend leuk! Julia, Jaidy, Janne, Fieke, Tessa, Nina, Lieke, Lise, Luna en trainsters Marloes en Lisa, gefeliciteerd met dit mooie resultaat!