20150518 Altior_2_gepromoveerdDe Peelkorf 2 – Altior 2

Op de laatste competitiedag van het seizoen 2013-2014 heeft Altior 2 een hele belangrijke overwinning geboekt. Er werd met 6-9 gewonnen bij De Peelkorf. En na afloop bleek hoe belangrijk die wel was, want de belangrijkste concurrent had de wedstrijd verloren, waardoor Altior 2 in dit seizoen voor de tweede keer promoveert naar de reserve topklasse. Eerder was er al promotie in de zaalcompetitie. Het was onverwacht maar het feestje werd er naderhand niet minder om !! Dames, proficiat !!

Spes 1 – Altior 1 Uitslag: 16-13

Zigo 2 – Altior 3 Uitslag: 5-10

Spes 3 – Altior 4 Uitslag: 3-12

SCMH 3 – Altior 5 Uitslag: 7-12

Flamingo’s MW 2 – Altior MW 1

Het leek wel een herhaling te worden van de wedstrijd die we speelden eind maart. Hoewel we vanaf het begin zo kort mogelijk verdedigden konden ze door zuiver spel en veel variatie al snel op voorsprong komen. De ruststand was wederom 10-0 in het voordeel van de Flamingo's. Maar wij zouden de midweek niet zijn als we het hierbij zouden laten dus wisten we, na iets meer kansen dan we de eerste helft hadden, warempel te scoren. De thuisploeg kon er wel meer scoren dan dat wij deden, maar na de 15-1 maakten we een doorloop met goed resultaat. Pas na de 17-2 raakten we goed op dreef en sloten we de wedstrijd af met 3 doelpunten in ons voordeel. Het moet gezegd worden; tegen deze kampioenen maakten we geen schijn van kans.

BMC A1 – Altior A1 Uitslag: 7-9

Altior A2 – Flash A1 Uitslag: 3-7

Spes B1 – Altior B1 Uitslag: 1-7

Altior C1 – De Korfrakkers C1

We wilden het seizoen afsluiten met een overwinning maar het liep anders. Het waren wederom de meiden uit Erp die weer de baas over ons waren. We kregen toch weer goede kansen maar vergaten zoals we dit seizoen al vaker deden TE SCOREN !!! De gasten vergaten dit niet te doen en gingen naar huis met de overwinning 2-5.

Altior C2 – De Korfrakkers C3 Uitslag: 12-1

Altior D1 – Spes D1 Uitslag: 3-7

Altior D1 – Swift D1 Uitslag: 8-5 (inhaalwedstrijd)

Altior D2 – Avanti D1 Uitslag: 5-3

Flamingo’s D1 – Altior D2 Uitslag: 4-2 (inhaalwedstrijd)

Blauw Wit D1 – Altior D3 Uitslag: 2-7

De Korfrakkers E1 – Altior E1 Uitslag: 1-3

Flamingo’s E1 – Altior E1 Uitslag: 0-5 (inhaalwedstrijd)

Prinses Irene E4 – Altior E2

Op deze vroege zonnige zaterdagochtend spelen we de laatste wedstrijd van het seizoen. We willen

deze wedstrijd wel graag winnen. We spelen heel goed en komen al snel met 0-1 voor. In een vierkant

spelen gaat al steeds beter en er komen dan ook hele mooie kansen uit. In de rust staan we al met

2-6 voor. In de tweede helft gaan we heel goed van start. We krijgen de bal uit en na twee keer overspelen maken we de 2-7. Prinses Irene krijgt ook nog kansen maar we sluiten de competitie af met een 3-9 overwinning. Heel goed gespeeld. De doelpunten zijn gemaakt door: Senna 3x , Floor M. 2x , Iris, Isis,

Marleen en Mirte. Wij zijn super trots op jullie en wensen iedereen een fijne vakantie.

Altior E3 – Celeritas E1

Afgelopen zaterdag mochten we tegen "eigenlijk al kampioen" Celeritas. De vorige keer hadden we er van gewonnen. Ook al was er voor ons niks meer te halen en waren zij al kampioen...dit spelletje gaven we ze natuurlijk niet zomaar gewonnen. In de eerste helft misten we wat pit en wist Celeritas 2 keer te scoren. Na de rust scoorden wij 1-2!! Ja we hadden weer hoop en meer motivatie om te winnen of gelijk te maken. Helaas maakten ze er 1-3 van. Wij hebben het toch knap gedaan, vooral de tweede helft! Goed zo meiden! Volgende week onze laatste wedstrijd, dan gaan we er nog een keer tegen aan!

NDZW F1 – Altior F1 Uitslag: 0-3 Strafworpen: 2-0