Korfbal

altiorkorf De Kangeroe C1 – Altior C2

Altior C2 is afgelopen zaterdagmiddag kampioen geworden. Nadat Altior C2 in de zaal al kampioen was geworden is het de meiden ook gelukt om op het veld kampioen te worden. Doordat de koploper haar wedstrijd verloor en Altior C2 haar wedstrijd tegen De Kangeroe met 8-3 wist te winnen kon ook op het veld het kampioenschap gevierd worden.

Altior MW1 -  Alico MW1

Op deze mooie maar warme zomeravond streden we tegen de dames uit Schijndel. In het begin ging het zoals verwacht gelijk op en hoewel we meer kansen kregen telden ze echt niet. In de rust stond de stand op 5-4. Ilse bracht verandering in het moeizame scoren door een afstandsschot mooi in de korf te plaatsen. Tsja, ze dacht niet voor niets; "ik doe ook maar eens iets".... (ha, ha). Deze trend wisten we vast te houden en konden

daardoor, met minder maar wel goed uitgespeelde kansen, uitlopen naar een 10-4 voorsprong. Helaas kon Alico in de laatste paar minuten nog tweemaal scoren. Eindstand 10-6.

De Korfrakkers D1 – Altior D1   Uitslag: 3-2

Altior D2 – De Korfrakkers D2   Uitslag: 4-3

Altior D3 – Odisco D1                    Uitslag: 5-1

Altior E3 – Jes E1

Onze laatste wedstrijd. We hadden van te voren afgesproken om een lekker potje te korfballen en dat hebben we ook gedaan. De bal ging mooi rond in het veld. Er kwamen een paar goede acties voor de dag! Wat zijn jullie in een jaar toch veel vooruit gegaan. Erg goed hoor! Een team om trots op te zijn! In de eerste helft viel er een doelpunt! Yes, nee niet voor Jes, maar voor ons!! Jammer genoeg is het bij die ene gebleven, want we hebben wel verschillende kansen gehad. Maar een knappe overwinning waar jullie hard voor hebben gewerkt! Wij willen jullie bedanken voor het leuke jaar en voor het leuke cadeautje! Eindstand 1-0.

Altior F2 – SCMH F1       Uitslag: 5-2        Strafworpen: 0-1