Korfbal

altiorkorf Altior 1 – Flamingo’s 1 Zondag 7 september speelde Altior 1 in hun eerste thuiswedstrijd tegen Flamingo's 1. De pupil van de week Bregje Verhoeven zag vanaf de eerste minuut dat Altior de bovenliggende partij was. Het goochem straalde er vanaf. Met een “ondanks de degradatie” zoals altijd fraaie supportersschare kwamen de Flamingo's er niet aan te pas. Anne opende de score binnen een halve minuut en Altior liep daarna uit tot 6-0. Bij de 13e minuut kwam het eerste doelpunt van Flamingo's pas. In de rust stond er een stand van 10-3 op het scorebord. Tijdens de ranja werd er besproken dat er de 2e helft scherp van start gegaan moest worden. Binnen 8 minuten was het 16-3. De wissels Suzanne, Sarah en Collette vielen goed in en de wedstrijd eindigde in een mooie 24-4 overwinning voor Altior.
Zondag 14 september speelt Altior 1 in Leunen tegen Oranje Wit 1 om 13:00 uur. Supporters zijn welkom!

Prinses Irene 1 – Altior 1             Uitslag: 10-11 (inhaalwedstrijd)

De Korfrakkers W3 – Altior W1

Afgelopen zaterdag moesten we naar Erp om tegen De Korfrakkers W3 te spelen waar we vorige week van verloren, maar we gingen ervoor om te winnen. We kwamen al gauw met 0-1 voor, dus waren we super blij maar toch hebben we maar net verloren met 4-3. Maar dames wat deden jullie het goed en wat hebben jullie al weer veel geleerd. Strafworpen ging gelijk op met als eindstand 3-3. Echt dames, super trots op jullie allemaal!!