Korfbal

Altior 1 Oranje Wit 1 – Altior 1 Op zondag 14 september mochten de senioren 1 van Altior een uitwedstrijd spelen tegen Oranje-Wit in Leunen. Al snel in de eerste helft bleek dat de thuisploeg de overwinning niet zomaar prijs zou geven. Altior ging teveel mee met het fysieke spel van de oranje-witten en de eerste helft ontaarde in iets wat meer weg had van rugby dan van korfbal. De ruststand was 2-4. Coach Jan van der Pas bracht in de rust orde op zaken en droeg zijn team op om beter om te gaan met de onsportieve manier van spelen. Altior startte de tweede helft met veel rust in het spel en hierdoor lukte het om de wedstrijd korfballend naar de eigen hand te zetten. De thuisploeg brak en wist geen overtuigend spel meer neer te zetten. Altior won de tweede helft dan ook overtuigend, de eindstand was 4-11. Zondag 21 september speelt Altior thuis om 14.30 uur tegen

Ajola/De Wilma's. Supporters zijn zoals altijd welkom. Vanaf 10.00 uur kunt U al genieten van het korfbal !!

Flash C1 – Altior C1

We gingen naar Den Dungen waar we mochten spelen op een prachtig nieuw complex. We gingen als een speer en stonden bij rust voor met 1-10. Flash had niet veel in te brengen en het werd ons soms wel heel makkelijk gemaakt. Toch moesten we geconcentreerd blijven en lekker blijven korfballen. Dat deden we dan ook en met enkele mooie aanvallen en afstandsschoten werd de einduitslag 2-15.

Altior C2 – Flamingo’s C1                            Uitslag: 3-3

Altior D1 – Swift D3                                       Uitslag: 15-1

Corridor E1 – Altior E1                                  Uitslag: 5-4

Altior E2 – De Korfrakkers E2                     Uitslag: 2-8

Altior E5 – Altior E3

Het onderonsje afgelopen zaterdagmorgen was een ongelijke strijd. De E5 probeerde het wel maar werden

op alle fronten afgetroefd door de E3, die al een jaartje langer in de E-klasse spelen. Toch juichten de meiden van de E5 want ze hadden nog niet gescoord in de competitie en maakte een mooi doelpunt.  De wedstrijd verliep desondanks heel sportief en het publiek zag toch veel mooie doelpunten. Het werd 1-21.

De Korfrakkers E6 – Altior E4

Pff...wat een wedstrijd zeg. We begonnen de wedstrijd erg sterk. Boem, het eerste doelpunt zat erin!

Snel daarna werd er door De Korfrakkers gescoord. We gingen gelijk op. Net voor de rust maakten de

dames van De Korfrakkers 3-2. Na het ranja drinken waren we even de controle over het spel kwijt, al snel

was het 4-2, daarna 5-2, daarna 6-2..... Maar toen, ineens waren onze dames daar weer! Super ging het!

6-3, 6-4, 6-5....en toen helaas het eindsignaal. Maar meiden, jullie hebben goed terug geknokt en daar zijn wij trots op. Het zit er zeker in en waren ook echt wel aan De Korfrakkers gewaagd. Volgende week revanche....Goed gewerkt meiden!

De Korfrakkers F2 – Altior F1                     Uitslag: 15-3

Be Quick W1 – Altior W1                            Uitslag: 3-1