2014-09-14 Julia van der KuijlAltior 1 – Ajola/De Wilma’s 1 Afgelopen zondag 21 september trad Altior aan tegen de dames uit Wilbertoord. Beide teams stonden zonder puntverlies op een gedeelde eerste plaats. Al vroeg in de wedstrijd zag de pupil van de week Julia van der Kuijl Altior achter de feiten aan lopen met een 1-3 achterstand. Het scorend vermogen bleef achterwege, de rust werd ingegaan met een 4-6 achterstand. Na de rust veranderde het spel niet en Altior maakte het zichzelf erg moeilijk. Toch wist Marly van Crey met een doorloopbal in de laatste minuut de stand gelijk te trekken. De eindstand was 8-8. Gezien de wedstrijd een gewonnen punt, maar voor het gevoel een verloren punt. Zondag 28 september speelt Altior wederom thuis om 13.30 uur tegen De Horst. Supporters zijn van harte welkom.

Altior 2 – DDW 2 Uitslag: 9-10

Altior 4 – Rooi 2 Uitslag: 9-7

Altior 5 – MOSA ’14 1 Uitslag: 8-7

Altior MW 1 – Rooi MW3

Tijdens de eerste helft korfbalden we tegen een ploeg die een maatje te groot voor ons was. We keken in de rust daarom ook tegen een 1-6 achterstand aan. De tweede helft konden we na enkele aanwijzingen toch iets veranderen in ons spel waardoor we 4 doelpunten wisten te maken en de dames uit Rooi nog maar 3 stuks. Dit resulteerde helaas in een verlies van 5-9. Al met al niet slecht in dit samengestelde team met verschillende dames uit de senioren 5. Dames bedankt!

Flamingo’s R1 – Altior R1 Uitslag: 4-3

Altior A2 – Tovido A1 Uitslag: 9-10

Altior A3 – Flash A1 Uitslag: 11-7

Blauw Wit B1 – Altior B1 Uitslag: 4-4

Prinses Irene C1 – Altior C1

Deze keer een tegenstander van formaat. We kwamen achter met 1-0 maar wisten dit om te draaien in een 1-3 voorsprong. We vergaten om rustig te blijven, de score verder uit te breiden en met een stuk slechter spel met veel onnodig balverlies in de 2e helft kwamen de meiden van Prinses Irene weer op gelijke hoogte. We kregen nog wel een paar kansen maar die waren er aan de andere kant ook zodat we uiteindelijk de punten moesten delen. Uitslag 3-3.

Altior E4 – De Korfrakkers E6

Revanche...dat was onze missie vandaag! En ja hoor....we hebben gewonnen! Super! En niet dat het een eitje was, want jullie hebben er hard voor moeten werken. In de eerste helft maakten wij 1-0, maar net als vorige week was het ook zo weer gelijk. Het was 1-1 in de rust. Ook in de tweede helft bleef het spannend. We liepen iets uit, maar daar was ook weer snel een tegendoelpunt. Uiteindelijk wisten we los te komen van

De Korfrakkers en hebben verdiend gewonnen met 6-4. Jullie hebben de coaches heel blij gemaakt vandaag. Ten eerste dat we van De Korfrakkers gewonnen hebben, maar nog veel belangrijker, dat jullie allemaal zo hard hebben gewerkt! Dat vinden wij super om te zien! Ga zo door meiden! We zijn trots op jullie.

De pupil van de week was deze keer Julia van der Kuijl.

Altior F1 – Avanti F1 Uitslag: 0-14

Altior W1 – De Korfrakkers W2

De meiden begonnen samen met ons, de coaches, om te gaan voor de overwinning, maar ondanks onze kansen en met het spelen van onze "super speelster" lukte het ons niet om te winnen. Maar meiden TOP gespeeld en we leren er toch weer elke keer meer van. Uitslag 1-3 en de strafworpen 1-2.