Korfbal

akltiorkorfSVSH/KSV 1 – Altior 1

Op zondag 5 oktober mocht Altior in Someren-Heide aantreden tegen SVSH/KSV. Vanaf het begin was de uitploeg duidelijk de bovenliggende partij. Ondanks het missen van vele kansen, was de ruststand 0-7. Het doel voor de tweede helft was duidelijk: beter met onze kansen omgaan en geen ruimte geven in de verdediging. Het beeld van de wedstrijd veranderde niet echt en de eindstand was 1-14. Volgende week speelt Altior thuis tegen De Merels om 13.00 uur.

Spes 2 – Altior 2 Uitslag: 9-10

De Korfrakkers 4 – Altior 3 Uitslag: 12-7

Altior 4 – Celeritas 2 Uitslag: 14-8

Altior 5 – Prinses Irene 4 Uitslag: 15-4

Altior MW1 – BMC MW1

In no-time keken we tegen een achterstand aan en even leek het er op dat we geen raad wisten met deze (veelal) loepzuivere en voormalig eerste speelsters. Na de 0-6 kregen we echter in de gaten hoe we deze dames af konden troeven en konden eindelijk tot scoren komen. De rust gingen we in met een stand van 3-7. Na rust hadden de dames uit Berlicum enkele wissels toegepast wat resulteerde in een ander spel van beide teams. Ons voordeel was dat we steeds dichterbij konden kruipen en tegen het einde was het warempel nog spannend of we gelijkspel konden maken. Helaas was de wedstrijd net te kort voor ons en verlieten we het veld met een 8-9 eindstand. De nieuwe invalsters van de recreanten hadden een goede invalbeurt gemaakt, namens het hele team bedankt! Ook voor de support langs de zijlijn!

Altior R1 – Corridor R1 Uitslag: 5-1

Avanti A1 – Altior A1 Uitslag: 6-7

De Kangeroe A1 – Altior A2 Uitslag: 7-6

Altior A3 – De Korfrakkers A2 Uitslag: 5-5

Altior B1 – Prinses Irene B1 Uitslag: 7-4

Be Quick C1 – Altior C1

We begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen terecht op voorsprong 0-1. Daarna kregen we nog veel kansen om de score verder uit te bouwen maar we vergaten doelpunten te maken. Be Quick kwam terug in de wedstrijd en we gingen rusten met een 1-1 tussenstand. Na rust ging de strijd gelijk op een kreeg Be Quick de betere kansen maar die vergaten ook te scoren zodat de eindstand 1-1 werd.

Altior C3 – Celeritas C1 Uitslag: 2-7

De Peelkorf D3 – Altior D1 Uitslag: 0-9

Altior D2 – Be Quick D2 Uitslag: 10-1

Altior E1 – De Korfrakkers E1 Uitslag: 6-1

Corridor E2 – Altior E2 Uitslag: 4-0

De Kangeroe E1 – Altior E3

We spelen vandaag de laatste wedstrijd buiten voordat we weer de zaal in gaan. We spelen allemaal heel goed. Er komen hele mooie kansen en we staan in de rust met 0-7 voor. Na de rust gaan we op dezelfde voet door. Er worden hele mooie doelpunten gemaakt en we winnen de wedstrijd met 0-13. Doordat we alle wedstrijden goed gespeeld hebben zijn we eerste geworden . Als beloning gaan we met zijn allen frietjes eten. Wij zijn super trots op jullie. De strafworpen winnen we met 2-3.

Altior E4 – JES E1

Het zonnetje scheen heerlijk deze ochtend en we hadden er zin in. De vorige keer hadden we gewonnen van JES en dat wilden we deze keer natuurlijk ook weer. Maar we hadden ook gezien dat JES steeds beter is gaan spelen. Of te wel, we moesten gewoon weer flink aan het werk. Toch bleek al snel dat we weer grote kans op een overwinning hadden. We hebben goed verdedigd en het de dames van JES moeilijk gemaakt. We wisten al 5 keer te scoren in de eerste helft. Natuurlijk is dat super als je met 5-0 voor staat, maar dat betekent niet dat we geen mooi spel neer hoeven te zetten. En helaas zagen we dat wel gebeuren. Het "4-0"spel was ver te zoeken, gooibewegingen kwamen er bijna niet, het was meer van "schiet maar raak voor een knaak". En dat was jammer, omdat we nu eigenlijk kans hadden om een mooi spel neer te zetten. Maar goed, natuurlijk gaat het jullie ook om het scoren....en dat hebben we gedaan hoor!!! 8 keer gescoord in de tweede helft. Wauw! Eindstand 13-0. Knap gedaan meiden! Wederom trotse coaches!

De Korfrakkers E5 – Altior E5 Uitslag: 12-2