2014-10-12  Maud van den HeuvelAltior 1 – De Merels 1
Op zondag 12 oktober speelde Altior een thuiswedstrijd tegen De Merels uit Melderslo. Vanaf het begin van de wedstrijd ontbrak het bij de dames aan felheid en scherpte. Hierdoor lukte het niet om een duidelijke voorsprong te pakken en zag de pupil van de week Maud van den Heuvel een ruststand van 5-4 op het scorebord. De wedstrijd verliep moeizaam, maar Altior had de hele eerste helft een voorsprong en de speelsters leken nog niet te beseffen dat dit weleens mis kon gaan. In de tweede helft gebeurde dit en met nog 10 minuten op de klok, sloegen De Merels een gat van twee doelpunten, het was 8-10. Een wake up call voor de thuisploeg, die met geconcentreerd spel weer op een 10-10 gelijkspel wist te komen. De Merels schoot meteen raak van afstand en met nog enkele minuten te spelen, keek Altior weer tegen een achterstand aan. Gelukkig viel de gelijkmaker via een doorloopbal, maar de tijd was te kort om nog een overwinning te forceren. Het gedreven spel van De Merels en het gebrek aan felheid bij Altior, heeft de meiden een punt gekost. De volgende veldwedstrijd wordt in maart gespeeld en op 10 november start de veldcompetitie.

Altior 2 – Be Quick 2 Uitslag: 4-9

Altior 3 – Be Quick 3 Uitslag: 13-13

BIO 2 – Altior 4 Uitslag: 2-5

Avanti 3 – Altior 5 Uitslag: 10-6

De Kangeroe MW1 – Altior MW1

In een matige wedstrijd kregen we vele kansen maar kwamen moeilijk tot scoren. Uiteindelijk wisten we te winnen met 4-9.

Altior R1 – Avanti R1 Uitslag: 5-5

Altior A1 – De Horst A1 Uitslag: 6-10

Altior A2 – Emos A3 Uitslag: 16-0

Korloo A1 – Altior A3 Uitslag: 8-19

Altior C1 – TOG C1

We waren lekker op dreef in deze wedstrijd waarin we bij rust op 6-0 stonden. Na rust hadden we als doelstelling om er meer te gaan maken dan in de 1e helft. Dit lukte net zodat Inge een taart gaat bakken.

We zijn in ieder geval blij dat we wonnen met 13-0.

JES C1 – Altior C2 Uitslag: 6-1

Korloo E1 – Altior E1 Uitslag: 15-1

Altior E4 – Blauw Wit E1

Onze laatste wedstrijd buiten dit jaar. We moesten tegen Blauw Wit, daar hebben we de vorige keer gelijk tegen gespeeld en waren nu natuurlijk uit op winst! De eerste 10 minuten waren weer fantastisch! Er werd snel gespeeld, we zagen hele mooie acties. Super gewoon. Daarna lieten we het weer een beetje hangen. We werden minder fel. 3-0 was de ruststand. In het begin van de tweede helft begon Blauw Wit steeds feller en sneller te spelen en moesten we even omschakelen. Zij scoorden dan ook een paar keer. Het begon spannend te worden. Wij kregen in de gaten dat we een versnelling hoger moesten gaan spelen en gingen dat ook doen. Uiteindelijk hebben we met 6-4 gewonnen. Super! We hebben een hele nette tweede plaats gehaald! We zijn hartstikke trots! Op naar de binnen-competitie!

Altior F1 – De Korfrakkers F2 Uitslag: 2-25

De Korfrakkers W2 – Altior W1

Vandaag onze laatste wedstrijd uit tegen De Korfrakkers W2 en wat hebben we goed gespeeld dames, echt, wat zijn we trots op jullie !! We hebben de wedstrijd dan ook gewonnen met 3-4 en ook de strafworpen gewonnen met 1-2.