2014-11-09 Altior 1 zaalAltior E4 – EDN’56 E1

Onze eerste wedstrijd in de zaal....en het ging goed! Vooral in de eerste helft waren we ontzettend trots op de meiden. Ze speelden heel goed rond en waren fel op de bal. Het was soms wel dat ze een beetje te snel gingen schieten, maar over het algemeen een prima eerste helft. Met de rust stond het 6-2 voor ons. In de tweede helft waren we iets minder fel en wilden we met z'n allen scoren...waardoor we dus niet het 4-0 lieten zien. Dat was erg jammer, want als we dat spelen, hebben we nog meer kansen! De eindstand....10-3! Super! Een mooi begin en hopelijk gaan we zo door! Goed gespeeld meiden!

Altior C1 – TOG C1

Een tegenstander waar we buiten van hadden gewonnen dus het moest binnen dan ook maar weer gebeuren. Het liep in de 1e helft best lekker … kregen veel kansen …. En we stonden bij rust met 6-2 voor. Toch moeten we proberen om de kansen die we krijgen af te maken want het kan misschien nog ooit van pas komen. Na rust gingen we vrolijk verder met scoren zodat er uiteindelijk 13-3 op het scorebord stond. Een goeie overwinning en een lekker begin van de zaalcompetitie !!!

De Korfrakkers W3 – Altior W1

Zaterdag gingen we naar onze eerste binnen wedstrijd tegen De Korfrakkers W3. We hadden er heel veel zin in. We deden heel goed ons best maar al snel kwamen we op achterstand dus mochten we een superspeler in zetten, maar nog lukte het ons niet om te winnen van De Korfrakkers. Die wonnen de wedstrijd met 14-4 .

We gaan heel goed oefenen deze week want zaterdag komen De Korfrakkers W3 bij ons op bezoek .