2014-11-16 Didi van der PasAltior 1 – SVSH/KSV 1
De pupil van de week Didi van der Pas zag in de 1e helft Altior matig spelen zodat de gasten doodleuk een voorsprong namen. Net voor rust werd het 5-4. In de 2e helft ging het tempo iets omhoog en werden de meiden scherper en feller en nam Altior afstand van SVSH/KSV zodat de einduitslag 13-8 werd.

De Korfrakkers C2 – Altior C1

De wedstrijd kwam moeilijk op gang, we waren niet fel genoeg en lieten De Korfrakkers mee gaan in ons te trage spel en dit leidde tot een 3-3 tussenstand. In de rust werd besproken dat het anders moest en dat we geen ontzag moesten hebben voor de meiden uit Erp waarvan we er verschillende kennen van school. We gingen korfballen, het tempo werd opgevoerd en we gingen scoren en dat konden De Korfrakkers niet meer bijbenen zodat we de 2e helft lieten zien wat we als team kunnen opbrengen. We wonnen die 2e helft overtuigend en zo ook de wedstrijd. Einduitslag werd 3-10.

Altior C2 – Flamingo’s C1 Uitslag: 4-3

Altior C3 – Be Quick C2 Uitslag: 5-5

BMC D2 – Altior D1 Uitslag: 1-18

Altior D2 – Emos D1 Uitslag: 2-6

Altior E1 – Avanti E1

We spelen onze eerste wedstrijd binnen. Het is spannend want we kennen de tegenpartij niet. Het zijn grote dames en we kunnen de eerste helft niet zo veel tegenstand bieden. We staan dan ook met 1-8 achter in de rust. Na de pauze gaan we er vol tegen aan. We krijgen steeds meer kansen en bieden Avanti veel tegenstand. De wedstrijd wordt heel spannend en komen zelfs terug tot op 1 doelpunt afstand. We verliezen helaas met

9-12. We zijn heel goed terug gekomen. Prima gedaan. De stafworpen: 1-5 verloren.

Altior E2 – Celeritas E1 Uitslag: 4-4

De Korfrakkers E5 – Altior E5 Uitslag: 15-0

Alico F1 – Altior F1 Uitslag: 8-5

Altior W1 – De Korfrakkers W3

Deze week hadden we heel hard gewerkt bij de traning dus we hadden er echt zin in om te spelen tegen

De Korfrakkers. We begonnen heel goed maar De Korfrakkers waren toch wel heel goed . We konden ze soms niet bij houden . Al snel mocht de super speler in het veld komen . Maar we konden niet meer winnen. 7-12 Eindstand en strafworpen 3-10 ..