2014-11-23 Senna van der SluijsAltior 1 – Oranje Wit 1

Afgelopen zondag zag de pupil van de week Senna van der Sluijs dat Altior het niet makkelijk had en al snel met 0-3 achter kwam. Toch kwamen de dames sterk terug en stonden ze bij de rust zelfs voor. Na rust werd de voorsprong nog wat vergroot tot 6-4. Daarna was het Oranje Wit die Altior overklaste en was het ineens gedaan met alle goede bedoelingen. Altior werd slordig en Oranje Wit bleef koel en ging er met de overwinning vandoor. Eindstand 6-9.

Altior 2 – DDW 2 Uitslag: 8-11

Altior 3 – Klimroos 2 Uitslag: 10-15

NDZW 2 – Altior 4 Uitslag: 5-17

Altior 5 – Emos 4 Uitslag: 7-13

Altior MW 1 – De Kangeroe MW1

Binnen 20 seconden was de toon gezet. Via een afstandsschot die in de korf vloog na een geïmproviseerde uitworp was het al raak. De voorsprong konden we uitbouwen naar 3-0 voor de rust. Daarna kwamen de dames uit Veghel een stukje sterker het veld in. Wij lieten het echter niet gebeuren dat de dames met de winst vandoor gingen en wisten telkens op tijd een doelpunt te maken. Met de stand van 5-4 werd het nog even spannend maar uiteindelijk konden we de 2 punten toch thuis houden doordat we een afstandsschot erin wisten te knallen. Einduitslag: 6-4

Korloo R1 – Altior R1 Uitslag: 4-6

Altior A2 – Nijnsel A1 Uitslag: 3-10

Korloo A1 – Altior A3 Uitslag: 6-12

United B1 – Altior B1 Uitslag: 4-5

Altior C1 – MOSA’14 C1

Vrij makkelijke overwinning waarin we soms te gretig waren en daardoor vergaten om de score nog hoger te maken. We lieten toch zien dat we snelle en soms mooie aanvallen uit de korfbaldoos tevoorschijn halen en daardoor de tegenstander geen kans kreeg om iets terug te doen. Het lukte ze eenmaal maar wij wonnen de wedstrijd overtuigend met 14-1. Dit vooral zo vasthouden want er komt zeker nog wel echt tegenstand !!!

Altior C2 – De Korfrakkers C4 Uitslag: 4-5

Altior C3 – RoDeBo C1 Uitslag: 12-1

Rooi D1 – Altior D1 Uitslag: 1-10

Be Quick D1 – Altior D2 Uitslag: 12-2

De Kangeroe E1 – Altior E3 Uitslag: 0-14

Altior E4 – Alico E2

Dit was voor ons een wedstrijd waarin we veel konden laten zien van wat we allemaal leren in de training. Helaas zagen we dit niet altijd terug...Er werd te snel en te veel op de korf geschoten, terwijl we genoeg tijd hadden om een mooi "4-0" op te zetten. Want als we dat deden, dan kwam daar ook meteen een doelpunt uit. Met de rust was het al 9-0 voor ons. In de tweede helft hielden we wat beter de bal vast en lieten we zelfs een paar doorloopballen zien. Erg goed! Probeer in zo'n wedstrijd ook goed te verdedigen, want dat wordt dan soms vergeten. Al met al een goede wedstrijd met veel doelpunten! Eindstand 13-0! Knap gedaan.

Altior E5 – Avanti E2 Uitslag: 2-24

Altior F1 – Celeritas F1 Uitslag: 0-26

Blauw Wit W1 – Altior W1 Uitslag: 11-5 Strafworpen: 6-8

De Korfrakkers W2 – Altior W2 Uitslag: 9-3 Strafworpen: 5-5