akltiorkorfOlympia 1 – Altior 1

Afgelopen zondag 30 november vertrokken we al vroeg naar Asten. Om 12.00 uur stond de wedstrijd tegen Olympia op het programma. We begonnen fel en lieten zeker in de verdediging geen steek vallen. Altior liep uit naar een voorsprong van 0-5. Daarna ging het gelijk op een kwam ook Olympia tot scoren. De ruststand

was 4-7. In de 2e helft veranderde er niet veel, Altior bleef het spel domineren en kwam eigenlijk geen moment in gevaar. Het werd een mooie overwinning en door het verlies van een van de concurrenten is de spanning aan kop weer helemaal terug !

Odisco E1 – Altior E4

Tja, wat zullen we van deze wedstrijd eens zeggen... Het was een wisselvallige wedstrijd! Het ene moment speelden ze heel goed rond en met heel veel snelheid en het andere moment kwamen de dames niet vooruit. Toch was het met de rust al 0-4. Jullie hebben ook best vaak geprobeerd een mooie doorloopbal op te zetten! Erg goed! In de tweede helft leek het of dat iedereen een versnelling terug had geschakeld. De snelheid was er uit, maar toch waren er weer goede momenten waarop we ook weer wisten te scoren. Odisco wist ook nog 2 keer het gat van de korf te vinden. Eindstand 2-8. Goed gewerkt meiden, op naar de volgende wedstrijd!

Altior E3 – Altior E5 Uitslag: 12-2

Be Quick F2 – Altior F1 Uitslag: 23-1

Prinses Irene W1 – Altior W1 Uitslag: 16-1 Strafworpen: 5-6