altiorkorf Altior 1 – Bladella

Afgelopen zondag 7 december moesten we nog laat aantreden tegen Bladella 1. Onze pupil van de week, Luna van Schijndel, liet ons zien hoe we een goede doorloopbal moesten nemen.

We kwamen goed uit de startblokken en scoorden al gauw de 1-0. We bleven scoren en bij de rust was de stand 9-4. De tweede helft begon voor Bladella erg goed, zij kwamen terug tot 10-7. Wij deden er een tandje bij en wonnen de wedstrijd met 17-11.

Altior E4 – Avanti E3 Uitslag: 12-0

Wat hebben jullie het goed gedaan vandaag! Jullie hebben een heel mooi spel laten zien.

Er werd goed rondgespeeld en op tempo! In de eerste helft hebben we er 4 kunnen maken.

In de rust hebben we wel duidelijk gemaakt dat we in de tweede helft net zo hard moeten

blijven werken. En dat hebben jullie gedaan. Het ene na het andere doelpunt viel. Knap hoor!

Uiteindelijk wisten we 12 keer te scoren en Avanti niet. We zijn erg trots op jullie meiden! Ga