Korfbal

KValtiorkorf Rooi 1 – Altior 1

Op zondag 14 december speelt Altior een uitwedstrijd tegen KV Rooi. Rooi bevindt zich in de onderste regionen van de ranglijst, maar heeft vorige week verrassend gelijkgespeeld tegen Stormvogels. Altior heeft daarentegen een wat mindere periode achter de rug, die het team vandaag heel graag definitief achter zich wil laten. De uitploeg begint sterk en na 10 minuten staat er een comfortabele 0-5 voorsprong op het scorebord. Hierna volgt een slordige periode, waarin Rooi terug weet te komen tot 4-6 met nog 8 minuten te spelen tot rust. Coach Van de Pas zet zijn ploeg weer op scherp met een 4-11 ruststand tot gevolg. In de tweede helft blijft Altior sterk doorspelen, ondanks het fysieke spel van de thuisploeg. Een mooie 9-19 is de eindstand. Volgende week speelt Altior thuis tegen Stormvogels om 14.45 uur in de Zaert.

Rosolo 2 Altior 2 Uitslag: 10-10

Rosolo 3 – Altior 3 Uitslag: 20-3

Odio 2 – Altior 4 Uitslag: 10-6

Celeritas 3 – Altior 5 Uitslag: 13-4

KV Rooi MW3 – Altior MW1 Uitslag: 10-11

Na de 1 - 0 van de thuisploeg konden we redelijk snel tot scoren komen. Het volgende doelpunt was van ons en daarop maakte de dames uit St. Oedenrode de stand weer gelijk. Hoewel onze tegenstandsters snel spel hadden en evenzoveel doelkansen trokken wij aan het langste eind en stonden met rust voor met 2-5. We konden de stand uitbouwen naar een 2-7 voorsprong alvorens 3 doelpunten om onze oren vlogen. Gelukkig wisten we de stand weer uit te bouwen naar een 6 - 10 voorsprong. Onze tegenstandsters begonnen na een zeer plat afstandschot te geloven in hun kwaliteiten en wij werden een tikkie nonchalant. Dit resulteerde in een bloedstollende eindfase waarin ze steeds dichterbij kropen, wij nog éénmaal scoorde uit een uitworp, en Rooi in de voorlaatste minuut de 10 - 11 scoorde.

Altior W2 – Korloo W1 Uitslag: 16-1 strafworpen: 4-2

Vandaag hebben de welpen 2 tegen Korloo gespeeld en ze hebben met 16-1 gewonnen!

Ze hebben het super gedaan! En de strafworpen zijn 4-2 geworden. Super gedaan wij zijn