akltiorkorfAltior 1 – Stormvogels 1

Op zondag 21 december treedt Altior thuis aan tegen Stormvogels. De Luyksgestelse ploeg bezet de derde plaats op de ranglijst en het verschil met Altior is slechts 1 punt. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. De pupil van de week, Floor van de Meerakker, ziet dat Altior alles behalve scherp aan de wedstrijd begint. Voordat de ploeg van coach Van de Pas goed en wel aan de wedstrijd is begonnen, kijken de meiden al tegen een 0-5 achterstand aan. Langzaam lijken de Heeswijkse dames zich terug in de wedstrijd te knokken, maar door slecht spel in de laatste 10 minuten van de eerste helft, is de ruststand 4-8 in het voordeel van Stormvogels. Na de rust zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden. Met hernieuwd zelfvertrouwen komt de thuisploeg uit het kleedlokaal en in de tweede helft staat er een ander team op het veld. Met 12 doelpunten in de tweede helft, weet Altior toch nog de overwinning naar zich toe te trekken. De eindstand is 16-13. Ondanks dat Altior slecht aan de wedstrijd is begonnen, heeft het team vandaag een enorme veerkracht laten zien. Halverwege de zaalcompetitie staat de ploeg op een gedeelde eerste plaats samen met Oranje-Wit. De tweede competitiehelft begint met een thuiswedstrijd op 11 januari.

Altior 2 - De Korfrakkers 2 Uitslag: 4-14

Altior 3 - De Korfrakkers 3 Uitslag: 6-13

Altior 4 - Flamingo’s (M) 2 Uitslag: 12-12

BMC MW 1 – Altior MW1 Uitslag: 17-6

SVOC ’01 A1 – Altior A1 Uitslag: 6-14

Altior A2 – De Kangeroe A1 Uitslag: 7-6

De Korfrakkers A2 – Altior A3 Uitslag: 6-8

Flamingo’s B1 – Altior B1 Uitslag: 3-5