Tessa van ZoggelAltior 1 – Ajola/De Wilma’s 1

Afgelopen zondag werd de competitie weer hervat en de pupil van de week Tessa van Zoggel zag dat Altior het nieuwe jaar begon met een overwinning. Het begin liep niet erg soepel en de gasten namen zelfs een voorsprong van 2-4. Geleidelijk aan nam Altior het heft in handen en werden ze sterker en feller in de balhandelingen. Ajola/De Wilma’s konden het tempo niet meer volgen en werden verslagen met 14-9. Altior blijft met dit resultaat op een gedeelde 1e plaats in de hoofdklasse.

Altior 2 – Spes 2 Uitslag: 9-8

Altior 3 – Ajola/De Wilma’s 2 Uitslag: 11-11

Avanti 3 – Altior 5 Uitslag: 10-9

Altior MW 1 – JES MW 1

Tegen deze trefzekere dames moesten we meteen flink aanpakken. Zo gezegd, zo gedaan. We konden een voorsprong pakken van 2 punten. Na de 2-1 volgde 3-1 en 3-2 totdat onze tegenstandsters de stand gelijk wisten te trekken. Nog één maal wisten we een doelpunt meer te maken maar helaas werd de stand voor rust 4-6 in het nadeel van ons. Even leek het er op dat we meteen tegen een flinke achterstand aan zouden kijken, maar we knokten voor wat we waard waren. Tot de stand van 6-8 hadden we nog enige aansluiting maar daarna was het gedaan met de pret en liepen de gasten uit en wonnen de wedstrijd overtuigend met de stand 6-11. Al met al een wedstrijd waarin we flinke weerstand geboden hebben, inclusief onze invallers (bedankt).

Altior A2 – Emos A3 Uitslag: 18-5

Altior B1 – Prinses Irene B1 Uitslag: 6-1

TOG C1 – Altior C1

We moesten tegen een tegenstander waar we de vorige keer ruim van wonnen dus dat moest deze keer dan ook maar weer gebeuren. Maar de meiden van TOG kwamen sterker dan anders uit de startblokken en wisten wat we gingen spelen. We kwamen niet in ons spel en kwamen de eerste 20 minuten ook niet tot scoren. Alles was op één tempo dus er werd gewisseld. Meteen ging het beter en kwamen we toch nog voor rust tot scoren.

De 2e helft bleef toch nog wat rommelig en werd er slordig met de kansen om gegaan. TOG kwam deze wedstrijd helemaal niet tot scoren dus toch de complimenten voor het verdedigen alleen de aanvallen moeten beter zodat we meer tot scoren komen. We wonnen met 0-7.

Altior C2 – SCMH C1 Uitslag: 5-2

Altior C3 – Prinses Irene C2 Uitslag: 5-1

JES D1 – Altior D1 Uitslag: 5-6

Altior D2 – Prinses Irene D3 Uitslag: 5-2

Avanti E2 – Altior E3 Uitslag: 10-4

EDN ’56 E1 – Altior E4

Een goed voornemen was om het jaar goed te beginnen....En dat hebben we gedaan! We hebben het 4-0 erg goed gespeeld. Er werd lekker snel gespeeld en we wisten er in de eerste helft 6 te scoren. Ook lieten jullie enkele mooie acties zien vanuit het 4-0. Knap! In de tweede helft viel het ene naar het andere doelpunt. Ook de tegenstander wist 1 keer te scoren. De eindstand....1-18. Wauw!! Ga zo door!

Prinses Irene E2 – Altior E5 Uitslag: 15-2

Avanti F1 – Altior F1 Uitslag: 21-3