201412-21  Floor van de MeerakkerSVSH/KSV 1 – Altior 1

Op zondag 18 januari ging Altior naar Someren, vastberaden om er 2 punten mee te nemen. Altior kwam al snel op voorsprong maar de dames gingen daarna veel kansen missen om verder weg te lopen en profiteerde SVSH/KSV van die missers. De wedstrijd ging gelijk op tot aan de rust 6-6. Na rust veranderde er niet veel, bleven beide teams scoren tot 9-9. Uiteindelijk nam Altior het heft in handen, vielen de doelpunten en kwamen de dames van SVSH/KSV toch tekort aan het felle en snellere spel van Altior. Doordat medekoploper in de hoofdklasse Oranje Wit verloor staat Altior na de 12-18, nu alleen bovenaan.

Altior C1 – De Korfrakkers C2

De meiden van de C1 begonnen zo fanatiek en snel dat ze binnen no-time met 5-0 voorstonden. De Korfrakkers waren even geheel van slag en wisten dit niet bij te benen zodat we nog verder wegliepen en met de rust met 8-0 voor stonden. Na rust was het tempo wel iets lager maar de overwinning kwam geen minuut in gevaar. We wonnen de wedstrijd met 12-2.

Flamingo’s C1 – Altior C2 Uitslag: 5-6

Be Quick C2 – Altior C3 Uitslag: 6-4

Altior D1 – BMC D2 Uitslag: 7-0

Emos D1 – Altior D2 Uitslag: 6-1

Avanti E1 – Altior E1 Uitslag: 9-3

Celeritas E1 – Altior E2 Uitslag: 6-11

Altior E5 – De Korfrakkers E5 Uitslag: 0-17

Altior F1 – Alico F1 Uitslag: 3-6