Korfbal

AltiorkorfOranje Wit 1 – Altior 1

Op zondag 25 januari was de confrontatie tussen de nummers 1 en 2 van de hoofdklasse. Altior, de koploper ging naar Venray om hopelijk de koppositie te versterken. Maar Oranje Wit is een taaie tegenstander waar Altior het in de thuiswedstrijd ook al moeilijk tegen had en toen met lege handen stond. De wedstrijd was fysiek hard en niet altijd mooi om aan te zien. De wedstrijd ging gelijk op, maar 10 minuten voor rust ging Altior een versnelling hoger spelen en liepen weg naar een 6-9 voorsprong. Na rust kwam Oranje Wit sterker uit de kleedkamer en werd het al heel snel gelijk. Met nog 6 minuten op de klok was het zelfs 12-10 voor Oranje Wit maar Altior kwam sterk terug en wist toch nog 1 punt uit deze wedstrijd te slepen. Eindstand 12-12.

MOSA’14 C1 – Altior C1

De meiden van de C1 speelde weer lekker snel en fel en kwamen de tegenstanders er eigenlijk niet aan te pas. Zelfs iemand anders in het veld kon het niet bijbenen, maar we bleven lekker ballen en scoren en wisten deze pot te winnen zodat we op schema blijven voor uiteindelijk iets moois !!!! Uitslag was 2-10.

De Korfrakkers C4 – Altior C2 Uitslag: 10-8

RoDeBo C1 – Altior C3 Uitslag: 0-9

Altior D2 – Be Quick D1 Uitslag: 4-3

Altior E3 – De Kangeroe E1 Uitslag: 11-2

Alico E2 – Altior E4

Wat zijn wij weer trots! We kregen zelfs complimenten van de scheidsrechter en de tegenstanders! Jullie doen het zo goed meiden! Ook al voelen jullie dat jullie gaan winnen, toch blijven jullie knokken en een mooi spel laten zien! super! Het 4-0 gaat zo lekker, er zit heel veel snelheid in het spel en uit het 4-0 komen heel veel doelpunten! Jullie laten gooibewegingen zien en vandaag zagen we ook een paar doorloopballen, waarbij er een zat! Wauw! We wonnen vandaag met 16-0! Wat een knappe prestatie! Ga zo door!

Avanti E2 – Altior E5 Uitslag: 19-1

Celeritas F1 – Altior F1 Uitslag: 14-14 Strafworpen: 2-2

Altior W1 – Prinses Irene W1 Uitslag: 1-8 Strafworpen: 4-5

Altior W2 – De Korfrakkers W1

Jammer dat we hebben verloren met maar 1 puntje verschil. Maar wat hebben jullie het super gedaan.

De eindstand is 6-7, maar de strafworpen hebben we toch maar mooi gewonnen, 6-4. Goed gedaan dames !