2015-02-01 altiorAltior 1 – Olympia 1

Op zondag 1 februari treedt Altior in een thuiswedstrijd aan tegen Olympia. Olympia staat op een gedeelde vierde plek in de competitie, maar is nog niet vrij van degradatie. Altior staat bovenaan op de ranglijst, maar na het puntverlies van vorige week, staan de concurrenten op een klein verschil van 2 punten. Voor beide teams zijn de te verdelen punten dus erg belangrijk. Pupil van de week Sterre van Steenbergen ziet Altior goed starten en na een kwartier spelen hebben de dames een 5-1 voorsprong op het scorebord staan. De dames van Olympia hebben moeite met het snelle aanvalsspel van de thuisploeg, waardoor er regelmatig ruimte voor een doelpunt valt. Zelf heeft de bezoekende partij ook veel tempo in hun aanvallen, wat ook aan deze zijde voor doelpunten zorgt. De ruststand is 9-5 in het voordeel van Altior. Al snel in de tweede helft blijkt dat de uitploeg meer overzicht heeft over de verdediging. Het creëren van kansen gaat hierdoor even moeizamer, maar de kampioenskandidaat blijft aanzetten, waardoor de score verder oploopt. De eindstand is 18-9. Met name Jet van Gerwen had vandaag het vizier op scherp, met 8 doelpunten was zij topscoorster van deze wedstrijd.

Altior E4 – Odisco E1

Het gaat goed meiden! Weer gewonnen! Deze keer waren we alleen bij het verdedigen niet heel alert. Maar in de aanval hebben we weer mooie dingen gezien. Verschillende doorloopballen, super! Begin van de tweede helft was het tempo een beetje weg, maar dat was ook maar voor korte duur. In de eerste helft vielen er 6 doelpunten, 5 voor ons 1 voor Odisco. In de tweede helft liepen we steeds verder uit.

Uiteindelijk werd het 12-2! Weer goed gedaan allemaal!

Altior F1 – Be Quick F2 Uitslag: 1-15