AltiorkorfBladella 1 – Altior 1

Op zondag 8 februari treedt Altior in Bladel aan tegen Bladella. Ondanks dat de meiden van Bladella het hun tegenstanders iedere week weer lastig maken, zijn ze nog niet helemaal zeker van handhaving. Altior kan het zich niet veroorloven om nog meer punten te laten liggen in de strijd om het kampioenschap, dus de punten zijn duur vandaag. In het begin van de wedstrijd komt Altior vrij gemakkelijk tot scoren en ze weet tot een voorsprong van 1-5 te komen. De dames uit Bladel zijn echter niet voor één gat te vangen en zetten direct een tandje bij. Dit resulteert in een snelle 3-5 en een ruststand van 5-7. In de tweede helft weet Bladella het de bezoekers nog moeilijker te maken met sterk verdedigend spel. Het hoge tempo van beide ploegen in de aanval, zorgt voor een spannende pot. Uiteindelijk is het Altior die aan het langste eind trekt en in de slotfase tot 7-11 weet te komen. Omdat titelconcurrent Oranje-Wit vandaag een punt verspeelt, kan Altior in de volgende wedstrijd strijden om het kampioenschap. Deze wedstrijd vindt plaats op 1 maart om 16.00 uur in sporthal De Zaert, met KV Rooi als tegenstander.

Altior E1 – De Korfrakkers E1

We beginnen goed aan de wedstrijd. Er worden mooie kansen gecreëerd. Met korte schotjes en een mooi afstandsschot staan we al snel met 3-0 voor. We maken de kansen af en zo staan we in de rust met 8-2 voor.

In de tweede helft komen er hele mooie kansen die we ook afmaken. Wat we soms wel vergeten is dat verdedigen ook heel belangrijk is. We winnen de wedstrijd met 13-4. Heel goed gedaan. Ga zo door. Strafworpen 2-4.

Altior E2 – De Korfrakkers E2 Uitslag: 8-4

Altior E3 – Celeritas E2 Uitslag: 12-3

Avanti E3 – Altior E4

Het begin van de wedstrijd verliep moeizaam...we waren volgens mij niet allemaal wakker. Er werden slordige ballen gegooid en het 4-0 was ver te zoeken. Toch wisten we er in de eerste helft 7 te scoren. In de tweede helft ging het een stuk beter! We zagen het 4-0, we zagen mooie bewegingen, we zagen weer pit! Fijn! Ook in de tweede helft scoorden we 7 keer. Eindstand 0-14. Klasse meiden! Nu 3 weken geen wedstrijd en dan DE wedstrijd...we kunnen kampioen worden, maar zullen er hard voor moeten knokken! Dat gaan we ook doen. En wat de uitslag ook zal worden, trots zijn we! Jullie hebben het super gedaan deze binnen competitie!

De Kangeroe E1 – Altior E5 Uitslag: 3-5

De Kangeroe F1 – Altior F1 Uitslag: 10-6

Altior W2 – De Korfrakkers W2

Super goed gespeeld. Jammer dat we hebben verloren met 4-7, maar toch top gedaan meiden. De strafworpen winnen we met 9-3. Trots op jullie meiden !!!