Altior C1_ZaalKampioen_2014-2015Weer kampioenen bij Altior.

Stormvogels 1 – Altior 1              Uitslag: 15-13

De Korfrakkers 2 – Altior 2         Uitslag: 19-12

De Korfrakkers 3 – Altior 3         Uitslag: 20-7

Flamingo’s 2 – Altior 4                 Uitslag: 7-7

Altior MW1 – BMC MW1

Van de coach kregen we de opdracht om de score niet te ver uit te laten lopen (in het voordeel van de gasten). Dus met andere woorden; er bovenop! Het moet gezegd worden... dit ging ons redelijk af en met de rust was de stand maar 0-5. Veelal door korte schotjes onder de korf die net niet over genomen konden worden. Na rust kwamen we warempel zelf ook nog tot scoren toe. Helaas was het niet genoeg om de wedstrijd naar onze hand te zetten, maar al met al een beperkt verlies van 2-11.

Altior A1 – SVOC ’01 A1               Uitslag: 7-7

De Kangeroe A1 – Altior A2       Uitslag: 8-4

Altior A3 – De Korfrakkers A2   Uitslag: 17-3

Altior B1 – Flamingo’s B1            Uitslag: 9-1

Prinses Irene C1 – Altior C1

Dit was een topper voor de meiden. Prinses Irene was erop gebrand om ons deze keer te verslaan en ze hadden bijna heel Nistelrode uitgenodigd want bij een overwinning waren ook hun kampioen. We begonnen heel nerveus aan de wedstrijd en leden veel balverlies, kregen kleine kansjes, maar die werden ook om zeep geholpen. De dames uit Nistelrode profiteerde hiervan en gingen zelfs rusten met een 2-1 voorsprong. De 2e helft werd steeds spannender en we namen weer opnieuw een voorsprong 2-3. Maar Prinses Irene bleef hoop houden op een goede afloop want ze kwamen weer langszij 3-3. Toch was het Altior die weer brutaal een voorsprong nam en niet meer weg gaf want bij de stand van 3-5 scoorde Prinses Irene nog wel 4-5 maar daarna liepen wij uit naar 4-7. Het werd nog super benauwd voor ons want in de slotminuten kwam Prinses Irene terug tot 6-7 maar hier bleef het bij, zodat wij ongeslagen kampioen zijn geworden. Daarna waren er vele felicitaties en gingen we lekker frietjes en snacks eten bij Halte 5. Op naar de veldcompetitie waar we hopelijk weer spannende wedstrijden gaan krijgen want ook hierin is Prinses Irene van de partij.

Avanti C2 – Altior C3                     Uitslag: 1-7

Corridor E1 – Altior E1

We spelen vandaag de laatste wedstrijd binnen . Deze willen we wel winnen. We staan al vrij snel met 0-2 voor. Het is een wedstrijd waar niet alles even goed wil lukken. We spelen te gehaast en vergeten vaak met een hand de bal aan te geven waardoor we de bal elke keer kwijt raken. Hierdoor scoort Corridor ook en staat het zo maar 4-4. Door een paar mooie doelpunten winnen we de wedstrijd met 5-6. Strafworpen 5-4.

Corridor E2 – Altior E2                  Uitslag: 3-6

Altior E3 – De Korfrakkers E5     Uitslag: 7-10

Altior E4 – De Korfrakkers E6     Uitslag: 7-12

Onze kampioenswedstrijd tegen De Korfrakkers....Pff...wat was het spannend. Al een hele week kriebels in de buik en vandaag was het zover. We gingen gelijk op in het begin. Helaas hadden we meer kansen dan doelpunten. De rust gingen we in met 2 tegen 3. We konden dit nog winnen, alleen in het eerste deel van de tweede helft ging het wat minder. Het tempo was eruit. Gelukkig herstelden we ons en de ballen vlogen erin. We hadden weer hoop! 7-9....het kon nog! Maar helaas, de ballen van ons gingen er niet in en die van

De Korfrakkers wel. Eindstand 7-12...geen kampioenschap voor ons....Maar wat hebben jullie het super gedaan, een mooi spel laten zien! Hard gewerkt! Top! We hebben toch een klein feestje gevierd met z'n allen en gaan er in de buitencompetitie wéér tegenaan!

Altior E5 – Celeritas E2                                Uitslag: 2-4

Altior F1 – Odisco F1                     Uitslag: 5-16

Altior W1 – Blauw Wit W1         Uitslag: 4-14      Strafworpen: 4-5

Altior W2 – BMC W1                     Uitslag: 9-5