2015-03-15 AltiorJES MW1 – Altior MW1

Tegen deze ploeg hadden we de vorige wedstrijd goed weerstand geboden maar waren we niet opgewassen tegen hun spel en zuiverheid. We probeerden de stand niet te ver uit te laten lopen. Het eerste doelpunt was van de thuisploeg maar we konden gelijk maken en zelfs op voorsprong komen (1-3). Ver voor rust kwamen ze echter alweer op gelijke stand en konden uitlopen naar een 5-3 voorsprong na rust. Na een gemiste strafworp aan hun zijde en een afgekeurd doelpunt aan onze kant werd het helaas 6-4 en na nog wat doelpunten werd er nog één van ons afgekeurd en gingen we met verlies naar huis. Eindstand 8-5.

Korloo MW1 – Altior MW1 (inhaalwedstrijd)

Deze wedstrijd begon anders dan we gewend waren. 7 tegen 8 speelsters is niet wat we wekelijks meemaken en dat was te zien aan ons spel. Enigszins onwennig was onze start. Na een 3-0 achterstand kwamen we een puntje dichterbij. Toch was Korloo beter in het afmaken van de kansen en gingen we de rust in met een 6-2 achterstand. Met het spel van gisteren in ons hoofd waren we overtuigd dat we ook in deze partij wel genoeg weerstand zouden kunnen bieden. Alleen nog de doelpogingen met goed resultaat afmaken. Heel voorzichtig kwamen we dichterbij en groeide ons zelfvertrouwen. Hoewel de thuisploeg nog enkele doelpunten wist te maken kregen ze het toch erg benauwd tegen het einde van de partij. Helaas was de tijd net te kort en verloren we ook deze wedstrijd, en wel met 9-8.

Altior D1 – Corridor D1 Uitslag: 8-1

Altior A3 – Ajola/De Wilma’s A1 Uitslag: 16-11