Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

2015-03-22 Altior Team of the YearOp 15 mei worden in Velden de damesawards uitgereikt. Deze prijs binnen het dameskorfbal is een eer voor speelsters en teams. We zijn trots te kunnen vermelden dat wij 4 nominaties bij de club hebben: Altior 1 heeft een nominatie voor “team of the year” hoofdklasse, Loes en Jet, en Marleen zijn genomineerd als beste speelster in hun klasse, respectievelijk de hoofdklasse en de reserve-topklasse. Wij bij Altior zijn dan ook erg trots op deze nominaties en wensen ons 1e team en de dames veel succes toe de komende maanden en ook alle andere teams in het vervolg van de veldcompetitie die het komend weekend weer gaat beginnen.

Het beloofd sowieso weer spannend te worden vooral in de hoofdklasse waarin Altior 1 probeert om ook hierin kampioen te worden en zo te promoveren naar de Topklasse !! Ook alle anderen seniorenteams en jeugdteams gaan er nog even flink tegenaan zodat we misschien in mei nog meer kampioenen kunnen begroeten. Iedereen veel succes de komende maanden.

Afgelopen zaterdag was er nog een toernooitje in Loosbroek voor de allerkleinste bij Altior. Het was een koude dag maar door hard te werken en goed over te spelen wonnen de meiden van Altior W1 alle 3 de wedstrijden. Knap gedaan, nog proficiat en vooral zo doorgaan !!