2015-03-29 AltiorAltior 1 – Prinses Irene 1

Op zondag 29 maart treedt Altior aan tegen Prinses Irene uit Nistelrode. Ondanks het slechte weer zijn de groen-witte supporters weer massaal naar Droevendaal gekomen. Prinses Irene en Altior zijn in de zaal beide naar de topklasse gepromoveerd, maar op het veld spelen ze samen in één poule en er is maar een promotieplaats voor één team. Dit zou dus weleens de belangrijkste wedstrijd van het seizoen kunnen zijn. De pupil van de week Claudia Gordijn ziet dat Altior het vizier op scherp heeft en dat de dames een sterke eerste helft spelen. Ondanks wind en regen wordt er voldoende gescoord en het aanvallende spel van de concurrenten wordt ontregelt. De ruststand spreekt boekdelen: 9-2. De weergoden hebben voor de tweede helft alleen maar slechter weer in petto, waardoor het steeds moeilijker is om de korf te vinden. Altior houdt het hoofd koel en speelt de wedstrijd goed uit. De eindstand is 13-7, twee dure punten blijven in Heeswijk-Dinther. Volgende week, op eerste paasdag, speelt Altior een uitwedstrijd tegen Flamingo's.

Prinses Irene C1 – Altior C1

De meiden begonnen sterk aan de wedstrijd, kregen veel kansen maar er werden er te weinig benut. Toch kwamen ze op voorsprong 0-2. Prinses Irene scoorde daarna snel de 1-2 maar Altior ging rusten met een 1-3 voorsprong. Na rust scoorde Prinses Irene nog 1 keer, alleen Altior had beter het vizier op scherp en met een paar hele mooie afstandsschoten werd de uitslag 2-7.

Altior C3 – Prinses Irene C2 Uitslag: 4-2

Altior D2 – BMC D1 Uitslag: 2-7

De Korfrakkers E3 – Altior E1 Uitslag: 0-10

Altior E2 – Prinses Irene E2 Uitslag: 6-6

Avanti E1 – Altior E3 Uitslag: 13-4

Altior E4 – Nijnsel E1

We mochten weer naar buiten. Onze eerste wedstrijd tegen Nijnsel. Het was een wedstrijd waar het alle kanten op ging. Als we het 4-0 speelden dan ging het super en creëerden we snel kansen, maar aan de andere kant speelden we niet altijd even snel. Er werden ook wat slordige ballen gegooid. We gingen met 2-1 de rust in. We hadden veel kansen, maar Nijnsel ook. Uit eindelijk is het 3-3 geworden. Er had meer ingezeten, maar goed...we hebben toch een punt verdiend!

Altior E5 – JES E1 Uitslag: 6-4

Avanti F2 – Altior F1 Uitslag: 18-8