Korfbal

Altior FlamingoFlamingo’s 1 – Altior 1
Na de overtuigende overwinning van afgelopen week, trad Altior op 1e paasdag vol vertrouwen aan tegen Flamingo's uit Mariahout. De wedstrijd bleek echter moeizaam. Lang gras en een stugge tegenstander zorgde ervoor dat de ploeg maar moeilijk in haar spel kwam. Veel gemiste kansen aan beide kanten zorgden voor een magere ruststand: 3-5. Na de ranja werd het er niet beter op. Altior leed veel onnodig balverlies, maar een enorme werklust maakte dat de ploeg geen seconde in gevaar kwam. De eindstand was 5-9 en de punten mochten mee naar Heeswijk-Dinther. Volgende week staat de wedstrijd tegen Oranje-Wit op het programma. Deze ploeg heeft ons in de zaal veel punten afgenomen, dus Altior is vastbesloten om deze ditmaal in huis te houden. Supporters zijn zo als altijd zeer welkom !!

Altior 1 – Heumen 1 Uitslag: 11-9 (Kwartfinale Bekertoernooi )

Altior C1 – Emos C1

We begonnen sterk aan de wedstrijd en stonden na een kwartiertje voor met 2-0. Maar Emos, met allemaal grote meiden werd steeds sterker en wij iets slordiger!! We leden vaak onnodig balverlies maar wisten toch te gaan rusten met een 3-0 voorsprong. Na rust werd Emos steeds iets sterker en kwamen ze zelfs tot 3-2. Wij wisten niet meer goed in ons eigen spel te komen en werden de kansen die we kregen om zeep geholpen. We moesten nog hard knokken om toch uiteindelijk de overwinning veilig te stellen. Uitslag 3-2.

Celeritas E2 – Altior E4

Brr....wat een koud weertje om te spelen. Dus om alvast te beginnen...knap gedaan dames, ondanks de kou toch jullie best gedaan! Het was een spannende wedstrijd. We waren echt aan elkaar gewaagd. Zij lieten mooie dingen zien, maar wij ook. Ook werd er al een paar keer goed overgenomen. Knap! We gingen 3-2 de rust in. In de tweede helft ging het echt gelijk op. Dan was het weer gelijk, dan Celeritas weer een puntje voor...maar uiteindelijk een gelijkspel..5-5! Een mooie uitslag.

De Korfrakkers E8 – Altior E5 Uitslag: 13-3

Altior F1 – Alico F1

In alle vroegte in de stromende regen begonnen wij onze wedstrijd tegen Alico. Al snel kwamen wij met 1-0 voor. Door het snelle over spelen en goed naar elkaar kijken hadden wij de eerste helft geen superspeler nodig.

De tweede helft kon Alico net iets makkelijker scoren dan wij. Daardoor verloren wij de wedstrijd met 9-14.

Wij als leiding zijn super trots op jullie. Wij vonden het een leuke, spannende wedstrijd. Strafworpen 2-2

Be Quick W2 – Altior W2 Uitslag: 1-11