AltiorkorfAltior C1 – Prinses Irene C1
Na een seizoen waarin het zaalkampioenschap al was binnengehaald was er afgelopen zaterdag 25 april de kampioenswedstrijd tegen Prinses Irene. Bij een overwinning was het veldkampioenschap een feit ondanks dat er dan nog een

wedstrijd te spelen is. De meiden begonnen voortvarend, kwamen al snel op voorsprong en gaven de meiden uit Nistelrode geen schijn van kans. We gingen rusten met een 2-0 voorsprong. Na de rust pakte we weer gelijk het spelritme op van de 1e helft en gingen we ook weer scoren. Prinses Irene waar we in de zaalcompetitie zoveel moeite mee hadden kwam er niet aan te pas en we wonnen overtuigend met 5-0. Het kampioenschap was daar en wat nog mooier was we hadden de dubbel. Na wederom mooie woorden van de voorzitster en de vele felicitaties gingen we het rustig vieren met lekker gebak en limonade!

2015-04-26 Altior C1 kampioenDREAMTEAM C1 TOPPIE !!!

De Horst 1 – Altior 1 Uitslag: 5-12

De Korfrakkers 2 – Altior 2 Uitslag: 13-4

De Horst 2 – Altior 3 Uitslag: 12-3

De Kangeroe 2 – Altior 5 Uitslag: 14-6

Altior MW 1 – Avanti MW1

En toen begon de tweede helft en werden wij ook wakker. Helaas had onze supporter geen geluk gebracht. Over de eerste helft zullen we maar niet meer zeggen dan dat de ruststand 0-7 was. Al vrij snel konden we de score in de tweede helft openen. Jammer genoeg hadden we nog steeds heel veel kansen die we niet allemaal benutte, maar het moet gezegd worden... onze tegenstandsters waren beter en maakten de stand uiteindelijk af op 6-16.

Altior E3 – Avanti E1

We moeten vandaag een moeilijke wedstrijd spelen tegen Avanti. Met veel strijdlust gaan we aan de wedstrijd

beginnen. We willen namelijk Avanti niet zomaar laten winnen. Door heel goed te verdedigen en te vechten voor elke bal staan we in de rust met 5-2 voor. We spreken in de rust met elkaar af dat we in de tweede helft net zo blijven spelen als in de eerste helft. Door heel goed naar elkaar te kijken en de bal heel goed aan te geven winnen we de wedstrijd met 10-5. Dit is een hele goede prestatie van jullie. We zijn heel trots op jullie hoe jullie vandaag met zijn alle gespeeld hebben. Super goed gedaan allemaal.

Nijnsel E1 – Altior E4 Uitslag: 10-3

Avanti E4 – Altior E5 Uitslag: 1-7

Altior F1 – Avanti F2 Uitslag: 6-8

De Korfrakkers W1–Altior W1 Uitslag: 5-4 Strafworpen: 6-5

Alico W1 – Altior W2 Uitslag: 0-7 Strafworpen: 3-2