Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

AltiorkorfHet eerste en tweede team van onze korfbalvereniging hebben afgelopen seizoen een knappe prestatie geleverd. Het tweede team heeft zich weten te handhaven op het hoogste niveau (reserve Topklasse) en het eerste team is zowel in de zaal als op het veld naar het hoogste niveau (Topklasse) gepromoveerd. Dit is het niveau waarop om de prijzen (Nederlands Kampioenschap) wordt gespeeld.

Op zondag 31 mei a.s. heeft Altior de eer de kruisfinales van de dames Topklasse en dames reserve Topklasse te mogen organiseren. De inzet is een felbegeerde plaats in de finale van het dameskorfbal. Het belooft dus een spannende dag te worden, waarvoor wij u graag uitnodigen.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

11.00 uur 1e Kruisfinale Dames Res TOP De Korfrakkers 2 - Swift 2

12.45 uur 2e Kruisfinale Dames Res TOP Be Quick 2 - Rosolo 2

14.45 uur 1e Kruisfinale Dames TOP Be Quick - De Korfrakkers

16.30 uur 2e Kruisfinale Dames TOP Spes - Swift

De teams van Altior nemen zelf (nog) niet deel aan deze finales, maar deze wedstrijden zijn een mooie kans om een belangrijk evenement binnen het dameskorfbal te zien. Daarom nodigen wij u van harte uit om een kijkje te komen nemen. Aanmelden is mogelijk via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wellicht tot de 31e.

Ruth van der Pol

Voorzitter