Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

altior-logo.jpgOp woensdag 29 oktober was het dan eindelijk zover: Onze eerste “oefen” wedstrijd! We stevenden af op Sint Michielsgestel, na een tussenstop bij Anoeska, (deze muts had haar voetbalschoenen niet bij zich)

 om het op te nemen tegen het recreantenteam van Geko o.l.v. Mariëtte Haerkens, jazeker, de vrouw van … en de scheidsrechter was Leo.

We waren allemaal best zenuwachtig en begonnen gespannen aan de wedstrijd, na een korte maar krachtige warming-up in de kou. Vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat we aan elkaar gewaagd waren, maar hoe verder we in de wedstrijd kwamen, des te beter we gingen spelen. Mariska en Anoeska hadden ons team versterkt en mede dankzij hen kwamen we voor te staan ! Na een afstandschotje van Meriam (0-1) was het Mariska (0-2) die ervoor zorgde dat we wisselden van vak.

Ook wisselden we van functie wat zorgde voor wat verwarring bij sommige dames van ons, maar na een paar keer de bal op en neer spelen van vak ging het al een stuk beter. Ook het andere aanvalsvak speelde goed rond en kwamen twee keer tot scoren met een afstandschot van Astrid (0-3) en een slim balletje van Anoeska (0-4). We vonden het toch wel sneu voor Geko, maar gelukkig konden zij ook het gele gat vinden (1-4) waar Mariska weer gelijk een antwoord op had en dat maakte onze eerste overwinning helemaal af 1-5 !!!!!

We hebben met z ’n allen keihard gewerkt en zijn gegaan voor elke bal !!!
Jullie coach is hartstikke trots op jullie, en dat mogen jullie ook op “jullie” zelf zijn !!! Wat we ook heel erg fijn vinden is dat Mariska en Anoeska vaker met ons mee willen doen zodat we meer wedstrijden kunnen plannen.
Hartstikke bedankt alvast, en dames; geniet van de roem !!!

 

Getekend, Altior