altior-logo.jpgKlimroos – Altior

In de eerste minuut keken we door een kort schot van onze tegenstanders al tegen een 1-0 achterstand aan, maar vrij snel wisten we weer op gelijke stand te komen.

Het grootste deel van de eerste helft ging op dezelfde manier gelijk op, totdat wij in de 30ste minuut uit konden lopen naar 4-6.

Dit zou een mooie ruststand zijn geweest, maar helaas scoorde Klimroos ook nog eenmaal voor de rust: 5-6. De tweede helft begon weer met een snel doelpunt van de tegenpartij, waardoor de stand weer gelijk was. Hier lieten we het niet bij zitten en binnen twee minuten was het 6-8 in ons voordeel. Dit betekende een ommekeer in de wedstrijd, welke compleet was toen een paar minuten later de 6-9 er in lag.

We speelden de wedstrijd goed uit en liepen zelfs nog verder uit naar een 8-12 overwinning. Doelpunten van Loes van Gerwen (6x), Anne Lucius (2x), Marly van Crey (2x), Jet van Gerwen en Toos van der Pas.

Klimroos 2 – Altior 2
Tegen deze snelle ploeg konden we onze overwinningsreeks niet voortzetten. We verloren met 12-2.

VVO 2 – Altior 3
Uitslag: 5-7

Altior 4 – Flash 2
We begonnen, na toch het gelijkspel van vorige week, vol vertrouwen aan de wedstrijd. Maar we kwamen toch net iets tekort om er een echte wedstrijd van te maken want we bleven telkens achter de feiten aanlopen. We kwamen achter maar wisten telkens weer gelijk te maken tot de 2-2. Daarna kwamen we verder achter en liep Flash uit naar 2-5. We probeerde het wel maar de tegenstandsters waren ieder keer net iets sneller en feller dan wij zodat we niet dichterbij konden komen en uiteindelijk met een 6-9 nederlaag het veld verlieten.

Altior A1 – Rosolo A1. We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou gaan worden tegen dit Rosolo, dat vecht, loopt, gaat voor elke bal en bovendien altijd veel scoort !!! Toch begonnen we meteen met een goede aanval maar er werd jammer genoeg niet gescoord. Rosolo liep binnen 15 minuten uit naar een voorsprong van 0-4. Jasmijn kon wel iets terugdoen met een doorloopbal 1-4. Rosolo liep verder uit naar 1-10. Anique en Collette brachten de score weer terug tot 3-10 maar we gingen rusten met een 3-11 achterstand. Na rust was alleen Rosolo degene die nog wisten te scoren en verder uitliepen naar een overwinning van 3-21.

Als we de kansen die we kregen hadden afgemaakt hadden we niet gewonnen maar had zeker de stand er iets leuker uitgezien !

Altior A2 – JES A2
Uitslag: 12-5

Altior B1 – Zigo B1
Uitslag: 8-2

Altior C1 – Rosolo C1
We wisten dat het vandaag moeilijk zou worden, maar toch was het eerste doelpunt voor ons. Helaas werd het ook snel 1-1, maar ook daar hadden we weer een antwoord op: 2-1.Voor de rust werd het nog 2-2, maar in de tweede helft konden we Rosolo niet meer bijbenen. Eindstand 2-4.  Altior C2 – Flash C2We begonnen heel goed, want binnen 20 seconden werd het 1-0 door Karlijn via het beginspel. Verdedigend speelden we erg sterk, maar pas in de tweede helft lag de 2-0 er in, een doelpunt van Karly. Het werd 2-1, maar Sanne scoorde niet veel later de 3-1. Flash kwam nog terug tot 3-2, maar de punten bleven in Dinther. Kei hard gewerkt allemaal en goed gespeeld.

Emos D1 – Altior D2
Uitslag: 18-1

Altior D3 – Concordia D2
Zaterdag j.l. moesten onze dames van de d3 tegen Concordia. We hebben deze competitie al het een en ander gewonnen maar ook verloren. Pleun ging op bezoek bij Sinterklaas en dus waren met precies 8 maar dat was niet erg want alle 8 hadden ze er zin in. De wedstrijd begon goed en onze verdediging had niet veel te doen. Bijna alles lukte en we gingen dan ook de rust in met 6-1 voorsprong. De tweede helft wilden we allemaal wel scoren maar gelukkig gaven we ook goede ballen aan. Vooral Fleur, Marije en Marleen stonden vaak aan te geven. Lynn, Demi en Sanne scoorden alle drie 1 keer en Kaylee en Kim wisten 4 keer te scoren. We wonnen met 11-1 en het publiek en de leidsters genoten van deze wedstrijd. Super dames!

Nijnsel E1 – Altior E1
We hebben vandaag hard gewerkt, maar de tegenstanders waren sterker. Dit resulteerde in een 4-0 eindstand. Bij de strafworpen waren wij de sterkere ploeg, deze wonnen we met 6-7.

Altior E2 – Korfrakkers E3
Uitslag: 0-0

Korloo – Welpen 2
Onze 6 welpjes hebben in Loosbroek een mooie wedstrijd gespeeld. Lang bleef het 0-0 en ging het gelijk op. Beide partijen konden niet scoren door de goede verdediging. Daardoor telde de eerst bal die erin ging van Silja ook niet, maar de tweede (ook van Silja) was wel degelijk geldig 0-1 voor ons. Nu was het zaak om vooral goed te blijven verdedigen. De coaches hadden alles weer goed op de rails en Korloo kreeg geen kans. Helaas was het schot van Noreen ook verdedigd waardoor de stand 0-1 bleef. Keigoed gespeeld meiden.