altior-logo.jpgAltior – SVSH
We wisten op voorhand dat dit geen makkelijke partij zou worden en dat bleek ook het geval. SVSH is een sterke ploeg en ondanks dat we de eerste 25 minuten op gelijke hoogte konden blijven, gingen we toch met een 4-6 achterstand de rust in.    In de rust spraken we af de druk op de verdediging te verlagen met rustige en lange aanvallen, in de hoop dat we zo weer terug op gelijke hoogte konden komen. Ondanks het feit dat deze opdracht goed werd uitgevoerd, kwam SVSH toch tot 5-9. Hierna waren we een tijdlang de betere ploeg en door goed uitgevoerde aanvallen en sterk voorverdedigen kwamen we terug tot 8-9. Alle hoop was nu op een gelijkmaker gericht, maar een strafworp voor SVSH gooide roet in het eten: 8-10. De laatste minuten van de wedstrijd zetten we alles op alles om op gelijke hoogte te komen, maar helaas zonder resultaat. De eindstand was 8-11. Doelpunten van Loes van Gerwen (4x), Toos van der Pas (2x), Marly van Crey en Jet van Gerwen.

Altior 2 – SVSH 2
We begonnen goed en fanatiek aan de wedstrijd. In korte tijd stonden we op een 3-1 voorsprong. Op dat moment ging SVSH anders verdedigen, zij lieten zich heel ver af zakken waardoor zowel de vang-positie als de aangeef niet meer ingevuld konden worden. Dit maakte dat we veel moeite kregen met het maken van goede aanvallen. Ondanks dat we veel stilstaand speelden lukte het ons toch om onze voorsprong uit te bouwen tot een 8-2 voorsprong in de rust.Na de rust deden we beter wat ons door Ruth was opgedragen. We speelden met een hoog baltempo en probeerden door in te draaien en te vangen uit de ruimte om de tegenstanders meer naar ons toe te trekken. Het lukte niet om de verdediging van SVSH anders te laten spelen, maar door onze kansen goed af te maken en dus hun spelletje op die manier af te straffen liepen we steeds verder uit.De eind uitslag is vooral erg goed voor ons doelgemiddelde: 16-4 ! We mogen terugkijken op een goede wedstrijd waarin we zo goed mogelijk hebben geprobeerd een antwoord te geven op het spel van de tegenstander en waarin we vooral ook weer erg sterk verdedigd hebben. Kortom: we mogen trots zijn op ons zelf!

Kangeroe – Altior C2
Door 3 doelpunten van Karlijn en een doelpunt van Lisanne Kanters gaan we de rust in met een 1-3 voorsprong. Na de rust scoort Kirsten de 1-5 en door goed verdedigend werk kunnen we nog verder uitlopen met doelpunten van Silvia, Karlijn en Kirsten. De eindstand is 3-8.

Altior D1 – Rosolo                          0-1

Altior D2 – BMC               1-6

Blauw Wit – Altior D3                    3-1

Altior E1 – JES
een super gave wedstrijd heben we gehad
we hebben gewonnen met 2-1
ilona scoorde met een doorloopbal en demi met een afstands schot.
de strafworpen hebben we gewonnen met 5-4
merle en kirsten bedankt.

Korfrakkers – Altior E2       7-5

Flash – Altior Welpen 1
We zijn met 4 welpen naar Den Dungen geweest maar kregen gelukkig hulp van Kristel van de welpen 2. In de eerst helft ging het gelijk op. Beide partijen hadden geen kans om te scoren.Evie, Noreen en Silja waren goed aan het verdedigen. De tweede helft begon goed met 2 doelpogingen van Luca maar Flash werd toch te sterk voor ons. En ondanks het goede verdedigingswerk heeft Flash gewonnen met 2-0. Ook de strafworpen liepen vandaag niet: 3-1.  Goed gespeeld meiden en de volgen keer beter meiden. En Joni beterschap.

Flash  -  Altior Welpen 2
We moesten in Den Dungen spelen, tegelijk met onze welpen 1. Omdat de welpen 1 er maar 4 hadden, mochten zij onze Kristel voor deze wedstrijd lenen.
Wij hadden verdedigend weinig moeite met het aanvallende spel van Flash. We konden de meisjes goed bijhouden en we stonden steeds goed met de goede kant naar de korf waardoor Flash geen scorings kansen kreeg.
Wat voor ons wel nog moeilijk is, en wat onze tegenstanders beter lukt is het afpakken van de bal van de tegenstander. Hierdoor kwamen we vooral in de eerste helft zelf niet veel aan aanvallen toe.En net als vorige week maakten we weer de nodige gooi fouten waardoor we de bal soms onnodig weer kwijt waren.
Op de momenten dat we bij onze eigen korf in de buurt kwamen waren we wel ook meteen gevaarlijk. Het lukte Lieke van de H. en Luna om een doelpunt te maken, ondanks dat we op een kleine korf moesten schieten. Hierdoor wonnen we de wedstrijd met 0-2. De strafworpen wonnen we met 3-6.

Meiden, geniet van jullie wel verdiende vakantie ( we trainen wel gewoon!) en heel fijne feestdagen toegewenst voor jullie en jullie families!