Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

altior.jpgNa een veel bewogen zaalcompetitie waar Altior 1 zich kon handhaven in de hoofdklasse en 3 andere teams, de Welpen 2, Aspiranten B1 en Altior 2 kampioen werden begint vanaf zaterdag 28 maart weer de veldcompetitie. Het belooft weer spannend te worden vanaf de Welpen tot aan Altior 1.

Vooral Altior 1 moet vol aan de bak om ook op het veld zich te kunnen handhaven in de hoofdklasse. Als ze spelen zoals ze de laatste maanden bezig waren kunnen we nog veel vuurwerk verwachten !!! Ook alle andere teams zullen zeker gaan spelen om een eventueel kampioenschap in de veldcompetitie. Zie voor het volledige progamma www.altior-korfbal.nl waar je kunt zien wanneer ze moeten spelen en hoe de standenlijst is. Zondag 29 maart is weer iedereen welkom op het sportpark Droevendaal waar om 10 uur  Altior 4 begint. Daarna spelen nog Altior 3 en Altior 2 en om 1 uur speelt Altior 1 tegen

De Peelkorf 1 waar zeker gewonnen moet worden om een goede stap te zetten voor de rest van de veldcompetitie !!  Misschien word het wel een “Super Sunday” dus supporters zijn altijd welkom om onze dames aan te moedigen !!!!