altior-logo.jpgAltior A1 – Rosolo A1
We moesten gelijk beginnen tegen de Nederlandse Kampioen van de zaalcompetitie. We begonnen sterk en konden in het begin het tempo goed volgen en wat belangrijk

is de ..nul.. houden.

Maar toch waren het de gasten uit Reusel die op voorsprong kwamen en die voorsprong eigenlijk niet meer weg gaven.

We bleven toch goed korfballen en konden op bepaalde momenten onze tegenstandsters het behoorlijk moeilijk maken. Het veld en ook het weer maakte de wedstrijd eigenlijk heel moeilijk om goed te blijven spelen door beide teams. We kwamen zelf wel dicht bij scoringskansen maar het was zoals ze zeggen …net nie …. !!! Toch was het achteraf een goede wedstrijd van ons en zijn we toch dit seizoen erg gegroeid in ons spel en als team met elkaar wat dan ook duidelijk zichtbaar was.We verloren uiteindelijk de wedstrijd toch met 2-8 maar voor ons voelde het als een kleine overwinning !!!!!

Avanti E2 – Altior E1
Ondanks de regen en de kou ging het super. In de eerste helft kwamen we op voorsprong met 0-1 door een kort schot van Vera. Rust: ff opwarmen in het kleedlokaal. In de tweede helft kwam Demi vrij en scoorde van afstand de 0-2 en na veel pogingen van Sanne viel de bal er eindelijk in: 0-3. Bij de stafworpen werd het 3-5.Goed gedaan meiden, Vera en Lieke (E2) bedankt.

Flash welpen 1 – Altior welpen 1
Het was een heel goede wedstrijd. De verdediging stond als een huis en er werd goed overgespeeld door Altior. Daardoor duurde het niet lang voordat Evie een kans had om te scoren en deze kans benutte. 0-1. Dit was ook de ruststand.
Flash liet zich niet kennen en kwam terug met een goede aanval rond de korf, waaruit ze scoorde. 1-1. Na deze aanval van Flash werd er gewisseld bij Altior. Meteen hierna gooide Luka een gewaagde bal naar Joni, waarna Joni helemaal vrij stond en de bal met gemak in de korf gooide. Aan het eind was het nog spannend, maar er vielen geen doelpunten meer. De eindstand was dus 1-2. Goed gedaan meiden!

Avanti welpen 1- Altior welpen 3
Na de hele binnencompetitie hard te hebben getraind, was het tijd voor de eerste wedstrijd van de welpen 3. En ondanks het slechte weer hadden we er heel veel zin in.Avanti mocht beginnen met aanvallen en wij met verdedigen. Dat ging hartstikke goed, we konden onze meisjes heel goed bijhouden. Toen we zelf de bal hadden, konden we door goed over te gooien snel naar onze eigen korf. Daar hebben we ook een paar goede doelpogingen gehad.In de rust hebben we even onze handen opgewarmd aan de verwarming en toen konden we weer verder.Ook de tweede helft speelden we heel goed. Helaas konden we geen doelpunten maken. Avanti scoorde wel 2 keer. We verloren dan ook met 2-0. De strafworpen verloren we met 1-0.
Noa, Imke, Joa, Nikki, Isa en Joni, jullie hebben super hard gewerkt! Volgende week gaan we ook zelf doelpunten maken.