Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

090915-wvdl-altior_01.jpgKlokslag 19.00 uur heette voorzitter Mark Westerling, van korfbalvereniging Altior  iedereen welkom bij de officiële opening van het nieuwe kunstgras-veld. Er was veel belangstelling van ouders, spelers en leiders van de eigen club. 

Maar ook een delegatie van de gemeente Bernheze, afgevaardigden van andere sportverenigingen, hoofdsponsor van Boxtel(grondwerken) en buurman  Jan van den Hurk die een weide, mooi egaal heeft gemaakt zodat het geschikt is voor trainingen en wedstrijden. Er mag gebruik van gemaakt worden tot juni 2010 waar de club zeer dankbaar voor is.

Om het geheel een feestelijk tintje te geven mocht de jeugd van Altior een ballon, in de kleuren groen en wit op laten met tekst in drie talen voor het geval de ballon helemaal in Duitsland of Engeland terecht komt of natuurlijk gewoon ergens in Nederland .

Uit handen van wethouder van de Wijdeven (sportzaken), ontving de club nog een cheque ter waarde van 250.00 euro ( vrij te besteden), wellicht als aanbetaling voor een elektronisch scorebord, een grote wens van de club.

 

Wilma van Zoggel

Foto’s Wim van der Lubbe