Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

Welpen1P1000705Afgelopen zaterdag was daar het debuut voor alwéér een team bij Altior. De Welpen 1 speelde hun allereerste wedstrijd in gymzaal Bernrode tegen de welpen van Celeritas. Wederom was B.T.S. Transport bereid gevonden om deze meiden van een mooi shirtje te voorzien.
Kei - bedankt !!!

 

Spannend zeg, zo'n eerste wedstrijd. Anne, Femke, Maud, Sharyn en Vera gingen samen met coaches Ellen en Sanne naar de sporthal om te spelen tegen Celeritas. Met de mascotte om de korf, zodat we de goede kant op zouden gaan, begon de wedstrijd. Leuk als je zo samen kunt korfballen en nog leuker als je ook nog wat doelpunten kunt maken. We waren ongeveer even goed, alleen jammer, dat Celeritas iets vaker heeft geoefend dan wij. We verloren met 2-3.

Maar met de strafworpen, na de wedstrijd, was het 1-1.

We vinden het zo leuk, dat we nog meer wedstrijden gaan korfballen. Maar wat we nog leuker vinden, is als jullie komen kijken. Willen jullie de welpen van Altior een keer live zien spelen en ons komen aanmoedigen, kom dan op 12 december om 10.00 uur naar gymzaal Bernrode. We mogen dan tegen Tovido.

We zien jullie graag.

De welpen van Altior.