Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

altior-logoConcordia 4- Altior 5
Aan het einde van de middag vertrokken we naar St. Oedenrode om punten te verdienen.
De wedstrijd bleek al snel een fysieke pot te worden en achteraf kunnen we zeggen dat we die in ieder geval hebben gewonnen. Helaas verdienen we daar geen punten mee en hielden we maar één punt over.

Het eerste doelpunt viel aan onze zijde en na lange tijd werd het 2-1. Daarmee gingen we rusten en konden we even later op gelijke hoogte komen en voorbij gaan. Tot 4-6 ging het redelijk maar toen kregen de tegenstanders van de scheidsrechter enkele dubieuze herkansingen en werd het alsnog 6-6. De zure nasmaak was echter zo verdwenen toen we met z'n allen een heerlijk frietje gingen eten en de avond afsloten.

Altior Recreanten - Corridor
Eindelijk weer een wedstrijd van gelijke hoogte.
We waren, zeker in het begin van de strijd, gewaagd aan elkaar en aan beide kanten gingen vele kansen mis. We moesten zoeken naar de juiste balans,
Helaas was het Corridor die uitliep naar een 0-3 in de rust.
Daarna gingen wij weer aan de slag ! De tweede helft ging beduidend beter,
niet door de wissels maar door goed overleg tijdens de rust !
De één moest haar mond houden (hahaha), de ander kon beter dit, de ander kon beter dat doen maar het hielp wel ! Door een hele rare doorloopbal (of wat was het?) stond Ingrid ineens vrij en kreeg de bal door de korf ! Ook Mirjam vond het gat door een mooi afstandschotje en door goed samenspel van het vak ! De eindstand kwam op 2-6 voor Corridor maar het was een sportieve, leerzame en vooral leuke wedstrijd ! Tonnie, bedankt voor het fluiten !
Volgende week spelen we tegen Korloo om 19.00 uur, ook weer in de Zaert !

SVOC '01 A1 - Altior A1 uitslag: 6-6

Alico A1 - Altior A2 uitslag: 3-19

Stormvogels (L) B1 - Altior B1 uitslag: 9-4

Altior C1 - Celeritas (S) C1 uitslag: ???

Alico D2 - Altior D2 uitslag: 1-12

Tovido E1 - Altior E1 uitslag: 3-1

Alico E1 - Altior E2 uitslag: 9-0

Altior F1 - Korloo F1 uitslag: 2-0

Altior F2 - Korloo F2 uitslag: 3-5

Altior F3 - Jes F1
Vandaag de laatste wedstrijd tegen een onbekende tegenstander, en wel Jes F1. Het ging er meteen fel aan toe. De meisjes van Jes waren erg snel en konden van ver af heel goed schieten. Aanvallend bleven we zelf nog te veel stil staan, waardoor we zelf weinig kansen kregen. Pas op het eind van de wedstrijd gingen we goed bewegen. Helaas scoorden we niet, en had Jes al 5 keer gescoord. We verloren dus met 0-5.
Bij de strafworpen scoorden Joa en Nikki voor ons. Maar helaas verloren we hier ook, en wel met 2-5.