thumb_altior-logoJES 1 – Altior 1: Vandaag stond de uitwedstrijd tegen JES op het programma. De eerste helft ging gelijkop, waarbij JES net voor rust een 2-punten voorsprong pakte. In de rust kregen we de aanwijzing om rustiger een aanval op te zetten om zo betere kansen te creëren.

JES schakelde echter over van het voor- naar achterverdedigen en hier hadden we niet genoeg antwoord op. JES liep in een korte periode uit van 9-8 naar 13-8. Uiteindelijk liep JES nog verder uit en we verloren de wedstrijd met 18-11. Volgende week spelen we thuis tegen ONA om 12.45 uur in de Zaert.

De Korfrakkers A1 – Altior A1
We begonnen super aan de wedstrijd en kwamen voor 0-2. De Korfrakkers maakte daarna
snel weer gelijk 2-2. Wederom kwamen we voor 2-3 maar we wisten dit niet vast te houden
en werd het 3-3.

We gingen rusten met een 4-3 achterstand. De 2e helft was De Korfrakkers iets slimmer en iets beter zodat we uiteindelijk verloren met 12-6.

Be Quick A3 – Altior A2
Uitslag:  5-9

De Korfrakkers B1 – Altior B1
Uitslag: 13-3

Altior C2 – Odisco C1
Het was een zware wedstrijd. We begonnen al vrij snel met een 0-1 achterstand.
Kirsten wist dat gelijk te maken met een doorloopbal 1-1.
Odisco maakte 1-2. Marloes maakt met een mooi afstandsschot 2-2 gelijk.

Na de rust speelde we iets beter, we wisten alleen niet zoveel kansen te benutten.
Lobke wist met een doorloopbal ons op een voorsprong te brengen.3-2.
Helaas wisten we dat niet vast te houden. Odisco scoorden nog twee keer.
3-4 was de eindstand. Hard gewerkt meiden.

Altior D1 – De Kangeroe D1
Uitslag: 10-3

Tovido D1 – Altior D2
Uitslag: 15-3

De Korfrakkers E1 – Altior E1
We moesten vandaag uit naar Erp tegen De Korfrakkers die bovenaan staan.
We begonnen de wedstrijd goed en hebben ook heel veel kansen gehad maar helaas gingen ze er niet in want anders hadden wij dik gewonnen dames. Maar ze gingen er bij De Korfrakkers wel in en die wonnen dus ook de wedstrijd met 2-0.

De straf worpen hebben we wel gewonnen met 8-1, dus hebben we toch nog laten zien dat we het niet zomaar afgeven.