DSV_1_-_Altior_1DSV 1 – Altior 1  uitslag: 11-7
De Korfrakkers 2 – Altior 2
Met 3 junioren in de basis begonnen we onbevangen aan de wedstrijd. Korfrakkers is al kampioen, wij zijn veilig, allemaal niets meer te verliezen dus lekker vrijuit spelen was de strekking van het praatje. En vrijuit spelen hebben we gedaan. Er is keihard gewerkt, er zijn prachtige aanvallen opgezet en er is goed en gedurfd verdedigd.

Probleem bij de Korfrakkers is en blijft echter dat zij goed spelen, zeer ervaren en gehaaid, en loepzuiver zijn. Resultaat: een ruststand van 10-3 en eindstand van 22-7. Ik moet eerlijk zeggen: Korfrakkers is niet voor niets ongeslagen kampioen. Zij zijn een goed spelende ploeg die terecht hebben gewonnen. De stand vind ik echter wel vertekend. Het lijkt alsof we compleet zijn weggespeeld en niets in te brengen hadden. Dit vind ik niet terecht. We hebben het Korfrakkers bij tijden behoorlijk moeilijk gemaakt en zelf hebben we ook veel mooie kansen gehad. Hopelijk pakken we volgende week tegen Rosolo nog een keer punten, het moet zeker kunnen, en dan vol goede moed weer naar buiten!

Korloo D1-Altior D2
We moesten vandaag uit in de Zaert tegen Korloo. We hadden de eerste wedstrijd in de zaal maar net van hun gewonnen. Dus moesten we er dan ook flink tegen aan en dat deden we !!
We speelde goed rond en door een mooie beweging van Kelly kwam ze meteen tot scoren 0-1
en door het goede opletten maakte Maartje de 0-2 en door een kort schotje maakte Maartje de 0-3. Korloo scoorde ook 1-3, toen was het rust. Na de rust gingen we verder met ons spelletje en meteen maakte Lieke de 1-4. Ook kwam Korloo weer tot scoren 2-4.
We waren goed op dreef en weer maakte Maartje de 2-5 en nog vonden we het niet genoeg.
We bleven lekker fel en goed over gooien en zo kwam  ook Fleur ook nog tot scoren 2-6.
Einde wedstrijd dus weer twee puntjes voor ons !! Meiden kei goed gewerkt. Leiding..

BMC E1 – Altior E1
Vandaag speelden we uit tegen BMC. We waren vandaag allemaal weer aanwezig na de Carnaval. We begonnen de wedstrijd dan ook goed al had er wel iets meer PIT in mogen zitten, maar dat houden  we er dan maar op, dat het door de Carnavalsvakantie kwam. We speelde tot de rust een gelijke stand van 0-0 , na de rust was er al gauw een doelpunt van Anne van Zutphen maar kregen we ook meteen weer in het andere vak een strafworp tegen ons waardoor het 1-1 werd. Maar na een paar minuten scoorde Anne van Zutphen haar tweede doelpunt en werd het voor ons toch nog 2-1 als eindstand. De strafworpen wonnen we ook met 7-0 . Goed gedaan meiden.

Korloo E1 - Altior E2
Vandaag moesten we tegen Korloo. De vorige wedstrijd tegen Korloo was geëindigd in 0 - 0. We hoopten vandaag te winnen of zeker een punt te halen. De eerste helft ging gelijk op, weinig doelkansen aan beide zijde. De tweede helft was hetzelfde beeld, een gelijk opgaande strijd, alleen nu waren aan beide zijde diverse doelpogingen te zien. Helaas voor ons ging een schot van Korloo een paar minuten voor het einde erin. Helaas een nederlaag, toch, door alle meiden hard gewerkt alleen geen punten.De strafworpen werden wel door ons gewonnen 6 - 5.

Altior F1 – De Korfrakkers F2  uitslag: 1-0

Altior F2 – Flash F1
Al vanaf het begin van de wedstrijd speelden we goed. Flash gaf wel goed tegenstand en verdedigde met name ook goed. Hierdoor konden we in de eerste 15 minuten slechts één keer scoren. Net voor de eerste helft was afgelopen lukte het ineens wel een paar keer snel na elkaar om te scoren waardoor we in de rust met 3-0 (of 4-0 ?) voor stonden.
In de tweede helft gingen we verder waar we in de eerste helft gebleven waren en lukte het ons om nog regelmatig te scoren. We wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 8-0.
De strafworpen gingen er iets minder goed in (terwijl ze wel érg goed genomen werden!), en speelden we gelijk met 5-5.
Volgende week spelen we uit tegen Korloo. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in de sporthal in Nistelrode. Als het ons lukt om deze wedstrijd te winnen zijn we, samen met Korloo, kampioen. We hebben dan namelijk allebei één wedstrijd verloren (ervan uitgaande dat Korloo gisteren gewoon heeft gewonnen).Bij deze doe ik dan ook een oproep aan iedereen om, als je in de gelegenheid bent, op zaterdag 27 februari om kwart voor 10 in Nistelrode te komen kijken! Wij zullen ons uiterste best doen, maar dat lukt waarschijnlijk beter met de nodige aanmoedigingen....

Altior F3 – De Korfrakkers F5  uitslag: 1-5