carmivosAltior 1 – Stormvogels 1 : De laatste wedstrijd van de zaalcompetitie werd mede door de pupil van de week Carmi Vos
afgesloten met een gelijkspel 7-7. Nu buiten nog ff het karwei afmaken !!!

Altior 2 – Rosolo 2
Net als bijna alle andere wedstrijden, vandaag weer een tegenstandster die we zouden moeten kunnen winnen. Vandaag was dat Rosolo. Al vrij snel kwamen we op een 1-0 voorsprong, Rosolo reageerde daar meteen op en scoorde 1-1.We kwamen met 2 doelpunten voor,maar helaas maakte Rosolo snel gelijk. Het ging gelijk op,maar in de eindfase kon Rosolo toch nog iets verder uitlopen,en kregen wij na de vele kansen de bal er niet meer genoeg in om gelijk te komen met Rosolo. Einduitslag 12-15. Weer een hele goede wedstrijd gespeeld maar helaas,weer geen punten !

Op naar de buitencompetitie,daar gaan we zeker punten pakken !

Concordia 2 – Altior 3  uitslag: 10-7

Inhaalwedstrijd 23 februari :  Altior 3 – Concordia 2       uitslag: 8-4

Avanti 5 – Altior 4  uitslag: 6-3

Altior 5 – Concordia 4
Binnen 2 minuten keken we tegen een 0-2 achterstand aan, maar we konden zelf vervolgens ook scoren en namen een voorsprong met 3-2. Concordia had er een antwoord op en kwam gelijk waarop wij weer een puntje scoorde. Helaas werd het net voor rust wederom gelijk. Na rust namen de tegenstandsters het heft in handen en keken we tegen een achterstand aan van 4-6 en 5-7. Kansen kregen we genoeg en trokken de stand weer gelijk. Na een puntje achterstand kwamen we gelijk en namen zelfs de leiding met 10-8. Heel even kwam Concordia dichterbij maar wij scoorden ook een puntje. Naarmate de wedstrijd vorderde werd het spel grimmiger en onsportiever en kropen de tegenstandsters dichterbij. In de laatste seconden kregen ze de bal er nog in en werd helaas een gelijkspel genoteerd 11-11. Topscoorster van vandaag was Juliënne met 4 doelpunten en een gekregen strafworp die benut werd door Marice.

Altior A1 – SVOC ’01 A1
We begonnen alweer aan de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie en we wilden die goed afsluiten, als het kon met een overwinning !  We begonnen iets te slap aan de wedstrijd waardoor SVOC ’01 op voorsprong kwam. Maar door doelpunten van Suzan en 2x Sophie kwamen we voor met 3-1. Het werd nog 3-2 maar daarna liepen wij uit door goed korfbal met doelpunten van Merel, Simone en wederom Sophie naar 6-2. De laatste 10 minuten waren voor SVOC ’01 die ons onder druk bleven zetten waardoor wij helemaal van slag raakte en zij terug kwamen tot 6-5. In de rust werden we weer op de rails gezet in we begonnen de 2e helft gelijk weer goed. Door Jasmijn en Anique werd het 8-5. Daarna ging het gelijk op met beide teams en vielen de doelpunten aan beide kanten om en om en was het door doelpunten van Renske en Anique 10 minuten voor tijd 10-8. Het werd spannend in de slotfase waar SVOC ’01 nog terugkwam tot 10-9 maar we hielden stand en hadden wederom een goede overwinning binnen 10-9. Nu op naar de veldcompetitie en hopelijk gaat het daar net zo goed als de laatste wedstrijden in de zaal !!!

Altior A2 – Alico A1  uitslag: 13-2

Altior B1 – Stormvogels B1  uitslag; 9-7

Celeritas C1 – Altior C1  uitslag: 4-6

Altior D2 – Alico D2
Het was de laatste zaal wedstrijd en vandaag moesten we tegen Alico,
Uit hadden we er ver van gewonnen dus dachten de meiden.....makkie
Maar niets minder was waar. Wij begonnen de wedstrijd goed met vele kansen van Fleur die er maar niet in gingen. Toch was het Sanne die de 1-0 maakte en door goed te blijven aanvallen,
was het toch Alico die de 1-1 wist te scoren. Fleur maakte na de rust de 2-1.
Het was een spannende wedstrijd en Alico wist het Altior echt moeilijk te maken.
Gelukkig maakt Maartje met een mooi afstandschot de 3-1 van en dat was gelijk de eindstand.
Zo weer twee puntjes, keihard gewerkt meiden !!

Altior E1 – Tovido E1
Vandaag onze laatste wedstrijd alweer van het binnenseizoen. We moesten tegen Tovido en deze moesten van ons winnen anders konden ze geen kampioen worden. Dat deden ze dan ook, ze
wonnen de wedstrijd met 5-2. Onze doelpunten werden gescoord door Vera van Grinsven 1x door een strafworp en 1x door een mooi afstandsschot.
Dames wij zijn TROTS op jullie. hoe jullie dit seizoen hebben gespeeld en onze eindstand is dan ook dat we derde zijn geworden ! Goed gedaan dames.

Altior E2 – Alico E1
Vandaag moesten we de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie spelen. De heen wedstrijd tegen Alico hadden we flink verloren. We wisten dus dat we vandaag onze uiterste best moesten doen om een punt te halen. De 1e helft was een goede helft van Altior we speelden goed en snel over en gaven Alico goed partij. Ruststand 0 - 0
De 2e helft zagen we een ander Alico, Alico speelde erg goed en bij ons lukte het "snel" overspelen niet meer. Alico kwam dan ook snel op 1 - 0 en 2 - 0, wij konden er niets tegenover zetten.
We verloren de partij dan ook met 2 - 0. De strafworpen konden we deze keer ook niet winnen. 9 - 5 verlies. Nog 1 keer trainen in de zaal en dan gaan we weer naar het veld.

Korloo F1 – Altior F1  uitslag: 0-5

Korloo F2 – Altior F2
Gelukkig waren de speelsters voor de wedstrijd niet zo zenuwachtig als de coach. Als we zouden winnen zouden we, samen met de tegenstander van vandaag, kampioen zijn. Er was van beide teams veel publiek wat de spanning natuurlijk wel een beetje opvoerde, maar gelukkig bleven we rustig.
We wisten dat er bij Korloo één meisje was dat heel snel was en veel scoorde. In verband met haar lengte hadden we afgesproken dat Lieke van de H. haar zou verdedigen. Helaas liet het meisje zich hier niet door tegenhouden en stonden we in een snel tempo met 2-0 achter. Na een minuut of 10 waren we wakker en trokken wij het spel steeds meer naar ons toe. In tegenstelling tot Korloo lukte het ons echter niet zo gemakkelijk om onze kansen af te maken waardoor we zelfs nog met 3-0 achter kwamen. Nog voor de rust konden ook wij één keer scoren waardoor we met 3-1 de rust in gingen. Een korte preek van de coach was nodig. Vóór de wedstrijd waren er een paar aanwijzingen gegeven die in de wedstrijd niet werden gevolgd waardoor we de doelpunten ook meteen tegen hadden gekregen. Beter luisteren dus en verder je uiterste best blijven doen. Vol goede moed kwamen we de kleedlokaal weer uit. Het kon nog best...

In de tweede helft waren we de betere partij. Lieke van de H. had het bewuste meisje van Korloo helemaal klem, ze kreeg geen enkele kans meer. Ook onze andere speelsters lieten zich niet gek maken door meisjes die verre doorloopballen maakten. Halverwege blijven staan en pas later meelopen is een stuk minder vermoeiend. Het lukte ons nog één keer om te scoren. Verder misten we kans op kans. Jammer maar helaas, geen kampioen deze keer. Wel heel goed gespeeld, vooral de tweede helft, en gevochten voor wat we waard waren. SUPER MEIDEN !!! Wij zijn kei-trots op jullie. Jullie hebben laten zien al heel goed te kunnen korfballen, en daarom aten we na de wedstrijd toch lekkere cake. Vol goede moed gaan we over een paar weken weer naar buiten, misschien lukt het daar wel om kampioen te worden...
De strafworpen wonnen we trouwens met 3-8. Keurig onderhands genomen en veel erin. Goed gewerkt!

Jes F1 – Altior F3  uitslag; 5-0

Altior Welpen – Korloo Welpen  uitslag: 2-1      strafworpen: 3-3