Noa_van_den_BraakAltior 1 – Blauw Wit 1

Onze pupil van de week tijdens deze wedstrijd, Noa van den Braak, zag Altior een goede zege binnenhalen en zag ook dat ze nog veel moet trainen om ook zo GOED te worden !! Altior 1 had geen moeite met Blauw Wit 1 uit Handel en behielden door deze overwinning van 12-6 de koppositie.

Altior 2 – De Korfrakkers 2         uitslag: 7-12
Altior 3 – SVSH 2                           uitslag: 3-9
Altior 4 – Emos 3                           uitslag: 7-7
Altior A1 – SVOC ’01 A1

We hadden een super 1e helft waar we uitliepen naar een 7-1 voorsprong. Toen dachten we “dat komt wel goed” maar we gingen steeds meer verslapen en gingen uiteindelijk rusten met een voorsprong van 8-3. Na rust waren we geen schim meer van wat we hadden laten zien voor rust en we kregen het zelfs nog heel moeilijk want SVOC’01 begon erin te geloven dat er iets te halen viel bij ons. We konden geen vuist meer maken maar de 2 punten pakten wij want de wedstrijd eindigde in een moeizame 8-7 !  Ja,ja, na rust geen doelpunten meer voor ons !!!!!

Spes A2 - Altior A2                        uitslag: 5-7
Altior B1 – Stormvogels B1         uitslag: 3-7
Emos C1 - Altior C1                       uitslag: 11-1
Altior C2 – Corridor C1

Het was een spannende wedstrijd. We waren erg aan elkaar gewaagd. De rust gingen we in met een punt achterstand. De tweede helft waren we sterker en wisten we uiteindelijk te winnen met 8-5. Er werd gescoord  door Merle, Kirsten, Kim, Lobke , Lisa en 3x door Marlijne. Super gespeeld meiden.

Altior F3 – Flamingo’s F1

Vandaag was het weer de eerste wedstrijd buiten. We speelden zonder Joa en Nikki, die een weekendje weg waren. We kennen Flamingo's nog van de binnencompetitie, en toen hebben we gewonnen. We wisten dus dat we vandaag kans zouden hebben op een overwinning. We begonnen de wedstrijd echter niet zo heel goed en moesten vooral veel verdedigen. Dit lukte gelukkig wel goed, maar we konden maar niet bij onze eigen korf komen. Toen hebben we het 'treintje' van de training gedaan, en toen kwamen we, toch nog met moeite, wel bij onze eigen korf. Daar lieten we zien dat we de 'taartpunten' al goed kunnen spelen. Helaas kwamen er geen doelpunten in de eerste helft. De tweede helft speelden Vera en Sharyn met ons mee. We kwamen steeds vaker bij onze eigen korf, maar moesten vaak ook heel snel omschakelen als Flamingo's de bal onderschepte. Het lukte ons nog steeds niet om te scoren. Flamingo's lukte dat wel één keer. We verloren jammer genoeg met 0-1. Bij de strafworpen scoorden Imke en Vera. Hier werd het 2-2. Sharyn en Vera, heel erg bedankt voor het meespelen. Jullie waren top!