altior-logoEen goed begin is het halve werk.. maar niet voor ons.In de wedstrijd tussen GEKO 5 en Altior 5 werd eerst  een 0-1 voorsprong genomen. Al snel keken we tegen een 3-1 achterstand aan.

Eén puntje konden we naderen maar vervolgens sloeg  Geko een gat naar 7-2. Twee puntjes kropen we dichterbij maar ook onze tegenstandsters scoorden nogmaals. Om en om vonden we het gat van de korf en werd de eindstand 9-6 in een overwegend sportieve wedstrijd.

TOG 1 – Altior 1    uitslag: 5-9

BMC 3 – Altior 4   uitslag: 6-2

Klimroos A1 – Altior A1
De 1e helft waren beide teams zeer aan mekaar gewaagd! Toch waren wij die het eerste scoorde met een doorloopbal van Renske. Daarna ging het om en om en kwamen we met doorloopballen van Jasmijn en 2x Merel op 4-4. Voor het eerst in de wedstrijd kwam Klimroos voor 5-4 en was het tevens de ruststand. Na rust met weer een doorloopbal, deze keer van Sophie kwamen wij weer langszij maar gelijk maakte toch weer Klimroos 6-5. Kort daarop met een afstandsschot van Jasmijn werd het 6-6 en namen we met een kort schotje van Merel weer de leiding 6-7. Maar toch kwam Klimroos weer langszij 7-7. Met een doorloopbal van Simone en een kort schotje van Suzan kwamen we voor met 7-9. Maar wij hebben Merel en die zorgde ervoor dat we verder uitliepen naar 7-11. Maar toch wist Klimroos nog iets terug te komen 9-11, maar met een mooie doorloopbal van alweer Merel wisten we de overwinning binnen te slepen 9-12. Vandaag was het “Mereldag” dus dat belooft nog wat voor de komende wedstrijden. Myrna en Lisan keibedankt dat jullie erbij waren !!

Altior C1 - Geko C1
We hebben vandaag de nieuwe shirtjes gekregen van v.d.Akker Aqua Service. (ouders van Karly) De scheidsrechter fluit af. De wedstrijd begint. Het vak van Karly is aanvalsvak dus ze nemen de bal uit, ze hebben onderling afgesproken om het ''oude'' beginspelletje op te zetten, en doordat op te zetten scoren ze meteen! 1-0 voor Altior!
De bal gaat naar Geko, geko probeert te scoren maar het lukt niet. door het verdedigingsvak van Sanne. Na een tijdje scoort Geko dan toch 1-1.
Voor de rust hadden we heel veel kansen maar ze gingen er niet in! Helaas.
2de helft. We zitten nog niet helemaal in de wedstrijd, misschien door het korfbalkamp?!
Marloes is er ingekomen voor Lisanne Kanters. De 2de helft gaat heel erg gelijk op! Er komen maar geen doelpunten. Het verdedigingsvak van Altior is heel goed & hard aan het werken om die bal er uit de krijgen! Maar dat was de eindstand 1-1. Goed gespeeld dames!

De Korfrakkers E1 – Altior E1
Vandaag moesten we onze inhaal wedstrijd uit tegen de korfrakkers.
Omdat we er vandaag maar 7 van ons eigen team waren, hadden we wat versterking van twee andere meiden gekregen dus dachten we, dan zijn we met negen dames en dan kunnen we de wedstrijd wel spelen. Maar toen had Fleur van Eerd een klein ongelukje gehad en hadden we er dus nog maar 8 en zijn we dus de wedstrijd toch gaan spelen met maar 8 dames,(dus dit werd de hele wedstrijd spelen) maar dit is helemaal goed gekomen.
We begonnen de wedstrijd goed en al gauw scoorde we het eerste doelpunt (Demi Verkuijlen) het werd daarna vlug 1-1 maar we gaven de moed niet op en daarna gingen er vanuit ons team nog 2 doelpunten in (Marleen van de Pol) maar bij de tegenpartij ook dus de eindstand werd dus 3-3 maar dames goed gespeeld de strafworpen wonnen we wel met 8-4.
Marleen en Lynn hartstikke bedankt voor jullie inzet.

De Kangeroe E1 – Altior E2
Vandaag moesten we de tegen De Kangeroe’s. Vanwege het koor kamp waren we met 9 speelsters.
De 1e helft werd goed gespeeld maar ondanks dat stonden we met rust met 1 – 0 achter.
Na de ranja begonnen we goed aan de 2e helft en hadden een paar mooie scoringskansen, helaas gingen die er niet in. De 2e helft werd hard gewerkt maar we konden niet scoren, aan het einde van de 2e helft werd het 2 – 0 en verloren we de wedstrijd.
De strafworpen deden we weer erg goed, we wonnen deze met 7 -  3.

Altior F1 – Boskant F1   Uitslag: 2-0

Altior F2 – De Korfrakkers F2  Uitslag: 4-0

De Wilma’s F1 – Altior F3   Uitslag: 8-2

Flash Welpen 1 – Altior Welpen 1
Vol goede moed gingen we richting Den Dungen.
Daar aangekomen hadden we allemaal een wit shirtje aan want Flash speelt ook in een groen shirt.
Ondanks dat we te laat begonnen waren we er de eerste helft nog niet helemaal bij. De tegenstander sprong er steeds tussen en we konden de bal niet bij onze korf krijgen.
Na de ranja ging het een stuk beter. Overgooien ging goed en we konden zelfs scoren zodat de uitslag 5-1 werd. Volgende week krijgen we de zelfde meisjes weer tegen, als we dan spelen zoals we nu de tweede helft gespeeld hebben, krijgen ze het nog moeilijk tegen ons.
Strafworpen verloren we maar net met 8-6.