altior-logoDiosa 1 - Altior1             uitslag: 5-14
Swift 1 - Altior2               uitslag: 6-9
Altior 4-SVOC’01 3        uitslag: 10-4

Altior 5 – Euro Girls 2
In een wedstrijd waarin we aan elkaar gewaagd waren verloren we helaas weer. Tot 4-5 hadden zowel wij als de tegenstanders twee keer voor gestaan. Op dat moment gingen de schoten er bij ons niet meer in en namen de Euro Girls de leiding. Zij sloten de wedstrijd af met 5-8. Gescoord door; Wieneke, Marita, Marice en Jolanda (2).

Altior Recreanten – Boskant Recreanten\
Met het gehele team bijna compleet begonnen we in aanvankelijke koude aan de wedstrijd met Marice als scheidsrechter. De eerste helft ging heen en weer tussen beide teams zonder doelpunten. Lang bleven we dezelfde functie houden, uiteindelijk was het Boskant die via doorloopballen de stand kon openen met 0-2. Door ons te laten verrassen als verdediging zijnde, kwamen we snel achter met 0-4, waarop de 0-5 ook weer snel op het scorebord stond.Na de rust en de nodige wissels hielden we het weer vrij goed dicht en veel kansen gingen door ons verloren, maar bijna is niet helemaal helaas.Toch door hard werken van alle onze dames werd de eindstand door Boskant bepaald op 0-7. Volgende week spelen we uit tegen NDZW. Hopelijk kunnen we dan het gat wél vinden!

Be Quick A1 - Altior A1
Na 3 overwinningen op rij moesten we vandaag naar de koploper die we het niet makkelijk wilde maken. De 1e helf ging nagenoeg gelijk op, Be Quick kreeg wel de beste kansen maar die gingen er niet zo makkelijk in. We kwamen wel achter en het duurde tot aan de 25e minuut dat Anique gelijk maakte met een doorloopbal. Toch gingen we rusten met een 2-1 achterstand. Na rust begonnen we fel aan de wedstrijd en kwamen we door Merel en Jasmijn zelfs op voorsprong 2-3. Maar Be Quick werd er niet bang van en voordat we het besefte dat hier misschien iets viel te halen stonden we achter met 8-3. We hadden in dat tijdsbestek veel onnodig balverlies en hadden we zelfs al2 strafworpen gemist !!! Wederom door Merel en Jasmijn werd het 8-5, maar moesten we toch lijdzaam toezien hoe Be Quick de wedstrijd naar hun hand zette en wonnen met 11-5.We hebben het geprobeerd, maar moeten het hoofdklasse niveau wel 70 minuten volhouden !!
Altior A2 – Be Quick A2                 uitslag: 8-6
DDW B1 - Altior B1                        uitslag: 6-9
Altior C1 – Celeritas C1               uitslag: 3-11

Nijnsel C1 - Altior C2
Beide teams begonnen sterk maar toch was het Marloes die Altior op 0-1 voorsprong bracht. Nijnsel wist al snel gelijk te maken, 1-1. Ook  wisten zij op voorsprong te komen, 2-1. Marlijne zorgde voor de gelijke stand, 2-2. Na de rust wist Nijnsel er snel nog twee te scoren, 4-2.Ondanks dat we goede kansen wisten te creëren konden we ze weer niet af maken. Heel jammer.Kaylee  bedankt voor de ondersteuning.

Altior D1 – Boskant D2                  uitslag: 18-2
Celeritas D1 – Altior D2                uitslag: 3-1
BMC E1 - Altior E1
Vandaag moesten we uit tegen BMC en we hadden er zin in alleenal om dat het zo'n lekker weer was. We begonnen de wedstrijd heelsterk en al gauw scoorde we ons 1e doelpunt (Demi Verkuijlen) , we gingen de rust in met een 1-0 voorsprong. Daarna hadden we nog een mooi afstandschot  waardoor we met een 2-0 stand voor stonden, maar al gauw scoorde BMC ook hun eerste doelpunt en werd de stand dus 2-1, maar we lieten het er niet bij zitten en zo scoorde Demi Verkijlen ook nog haar 3e doelpunt door samen met Vera van Grinsven het spelletjes (pootje 1) op te zetten. Meiden ik kan niet anders zeggen dat ik vind dat jullie vandaag SUPER hebben gespeeld. En de straf worpen wonnen we ook met 18-3.Goed gedaan Meiden.

Odisco E1 - Altior E2                      uitslag: 7-1                strafworpen: 8-0
Altior F1 – Be Quick F2                  uitslag: 3-1                strafworpen: 9-6
Altior F2 – Celeritas F1                  uitslag: 4-1                strafworpen: 8-5
  De Korfrakkers F3 - Altior F3      uitslag: 2-0                strafworpen: 3-6
Altior Welpen – Avanti Welpen     uitslag: 2-5                strafworpen: 4-5