thumb_altior-logoAltior 1 ……. Extra nieuws !!! Zondag 9 mei om 13.00 uur staat voor Altior 1 de belangrijke wedstrijd tegen De Merels uit Melderslo op het programma. Altior staat met één verliespunt op de eerste plaats en De Merels hebben twee verliespunten en staan op de tweede plaats. De ploeg die deze wedstrijd wint, zal hoogstwaarschijnlijk ook kampioen worden. De verliezer zal op de tweede plaats eindigen en begin juni een promotie / degradatie wedstrijd spelen tegen de nummer 7 van de hoofdklasse.

In verband met het 60-jarig bestaan van Altior is het de ploeg er alles aan gelegen om dit feest met een kampioenschap te kunnen vieren. De uitwedstrijd in Melderslo werd met 6-12 gewonnen. Dat wil niet zeggen dat het daar gemakkelijk was, maar Altior scoort dit seizoen gemakkelijk en weet op die manier wedstrijden naar zich toe te trekken. De Merels heeft een

ploeg die sterk leunt op de verdediging. Zij hebben in deze competitie het minst aantal tegendoelpunten. Het belooft een mooie wedstrijd te worden op sportpark Droevendaal. Altior rekent op een grote supportersschare bij deze thuiswedstrijd.

Emos C2 – Altior C2

We gingen matig van start Emos wist al snel 1-0 te scoren.

Merle kon er door komen en scoorde 1-1. Net voor rust kwam Emos op voorsprong 2-1. Na de rust waren we veel sterker. Marlijne maakte 2-2 gelijk. Ondanks de vele kansen en enige duw partijen werd er niet meer gescoord. Eindstand 2-2 . Goed gedaan meiden.