Evie_KuijsAltior 1 – De Merels 1
De pupil van de week Evie Kuijs zag Altior in de wedstrijd tegen de nummer twee De Merels, na een goede eerste tien minuten, de wedstrijd volledig uit handen geven. Dat resulteerde in een 9-11 nederlaag.

Altior moet hopen op een misstap van De Merels en als dat niet gebeurt, zullen zij een promotiewedstrijd tegen de nummer zeven uit de hoofdklasse moeten winnen. In de eerste tien minuten dicteerde Altior het spel en liep vlot uit naar een 3-1 voorsprong. Het leek wel alsof de ploeg daarna het idee had er al te zijn. Toen De Merels daarna gelijk maakten verkrampte Altior en wist het niet meer haar normale spelniveau te halen.
Tot de rust gingen de ploegen gelijk op en had Altior steeds de eerste voorsprong. De rust werd bereikt met een 7-7 gelijke stand. Na de rust vielen beide ploegen stil en was het de Merels die na een kwartier scoorde en voor het eerst een voorsprong nam. Altior liep vanaf dat moment achter de feiten aan en kon de wedstrijd niet meer naar zich toetrekken.

De twee laatste wedstrijden moeten gewonnen worden, omdat De Merels altijd nog 1 of 2 punten kunnen laten liggen. In dat geval is Altior alsnog kampioen of heeft het een beslissingswedstrijd tegen de Merels. Als Merels beide wedstrijden wint en Altior ook, dan spelen de dames een wedstrijd tegen de nummer 7 van de hoofdklasse. Die wedstrijd zou zomaar tegen Korloo uit Loosbroek kunnen zijn.

Altior 2 – Spes 2                     uitslag: 8-14

Altior 3 – BMC 2                     uitslag: 10-8

Altior 4 – Vios 2                      uitslag: 10-6

Spes A1 – Altior A1

De 1e helft gaven we goed partij en wisten we zelfs even op voorsprong te komen 4-5. We gingen rusten met een achterstand van 6-5. We hebben ze in ieder geval het gevoel gegeven dat ze niet zomaar van ons zouden winnen.  Na rust gingen de dames van Spes een versnellinkje hoger spelen, ze zullen dit wel in de rust hebben meegekregen, en liepen ze in de 2e helft zo uit naar 10-6.
We moesten uiteindelijk met een nederlaag naar huis 21-11. Renske en Michelle nog bedankt voor jullie inzet het afgelopen seizoen en veel succes in Spanje !!!

Altior A2 – De Horst A2          uitslag: 11-8

Geko B1 – Altior B1                uitslag: 10-4

Altior C1 – Avanti C1              uitslag: 5-4

Altior E1 – Avanti E1

Vandaag onze laatste wedstrijd thuis tegen Avanti al hebben we deze verloren met 5-3.
Dames ik vind dat we het goed gedaan hebben en we hebben veel kansen gehad en ook onze strafworpen gescoord door (Lucy, Maaike en Evie) gingen er mooi in. Dames ik ben trots op jullie zoals wij ons seizoen vandaag hebben afgesloten.
Meiden Super gedaan !!  Uitslag straf worpen was 9-5