Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

Pupillen__D1Afgelopen zaterdag 15 mei is de D1 van Altior kampioen geworden.
Deze voorjaarscompetitie waren ze onverslaanbaar. De eerste wedstrijd wonnen ze van NDZW en dat bleek later de nummer twee te zijn. 7-1 waren de cijfers waarmee Altior de NDZW dames versloeg en de weg naar het kampioenschap inzette.

 Alle wedstrijden die volgde werden met flinke cijfers gewonnen en alle speelsters scoorden hierbij.

 Om kampioen te worden ging het team onder begeleiding van veel ouders en andere familieleden zaterdag j.l. naar St. Michielsgestel. Ook voor deze tegenstander was Altior D1 een maatje te groot.                                           

Onder het genot van een mager zonnetje wonnen de groen-witten met 8-0 . De (kinder) champagne vloeide rijkelijk over het veld en over de dames en zelfs de voorzitter was er om deze meiden te feliciteren. Na de medailles, de snoepzakken en andere felicitaties gingen de dames douchen en ook daar was weer champagne. Nog even taart eten in het clubgebouw en Altior is weer een kampioen rijker.

Marlou, Marleen, Sanne, Demi, Kaylee, Kim, Kelly, Pleun, Nieke-Janne, Lynn: jullie zijn toppers ! Zaterdag 29 mei zullen deze meiden  hun laatste wedstrijd spelen, thuis om 11.00 uur. Hierna volgt een klein feestje en tot slot zal op deze zaterdag een platte kar met alle kampioenen van Altior door het dorp trekken