Rosolo 2 - Altior 2 Uitslag: 13-10

Rosolo 3 - Altior 3 Uitslag: 13-0

Ajola 2 - Altior 4 Uitslag: 4-6

DDW 4 – Altior 5
Het was even wennen op het echte gras. Onze tegenstanders waren erg gedreven de 1e helft, hadden alle ballen en alles was verdedigd. Ze konden daardoor de achterstand twee keer wegwerken en sloegen een gat van 5-2 vlak voor rust.
Hun gedrevenheid had ze waarschijnlijk opgebroken en wij konden daar de 2e helft van profiteren.
We liepen warm en konden ook scoren.
Na 5-3 en 6-3 konden wij doorgaan en wonnen de wedstrijd met 6-7 op conditie.

Altior Welpen – BMC Welpen
Op deze laatste zaterdag van de vakantie mochten we nog even in actie komen voor een wedstrijd in Berlicum tegen BMC. Gelukkig was het heerlijk weer en hebben we lekker in de zon kunnen korfballen. De eerste helft moesten onze meiden even wennen, het vakantietempo moest flink opgeschroefd worden. Gelukkig had de tegenstander hier ook last van, en bleef het voor de
rust 0-0. De tweede helft ging het stukken beter. Er werd goed overgespeeld, Femke en Maud kwamen helemaal in de wedstrijd. Vrijlopen ging ook goed, vooral Vera was daar heel goed in vandaag. Eline deed voor de eerste keer mee en speelde een goede wedstrijd. Helaas was de tegenstander toch een maatje te groot, BMC kwam met 0-2 voor. Sharyn wist wel nog een keer voor ons te scoren en de wedstrijd eindigde met 1-2. Bij de strafworpen was het gelijk 6-6.
Na de wedstrijd werd trainster Sanne verrast met klavertjes vier van al haar meiden, om haar succes te wensen met haar examens komende week.