Senioren_1_PROMOTIEPromotie/
degredatiewedstrijd.

Altior 1 – Corridor 1          uitslag: 13-11

Met deze overwinning speelt Altior volgend jaar hoofdklasse. Proficiat dames !!!

Odisco 2 – Altior 5           uitslag: 13-12

Recreanten Altior – Avanti Recreanten

In onze laatste competitiewedstrijd waren we van plan om Avanti in te maken en dit is ons gelukt! Door vele blessures waren we genoodzaakt om onze eigen kinderen in te zetten, Suzanne van Meriam, Lisanne van Sonja en Kirsten van Ingrid deden met ons mee! Het duurde tijdens de eerste aanvalsploeg lang voordat het eerste doelpunt aan ons zijde viel, kort nadat Avanti door een luckyshot de stand opende ! Suzanne maakte een mooie doorloopbal op aangeef van Marlène! Het werd snel 1-3 voor Avanti maar we vochten voor wat we waard zijn ! We kwamen terug en stonden zelfs voor met 4-3, dit allemaal door het eerste aanvalsvak, allemaal gescoord door Suzanne d.m.v. goed samenspel door het héle vak!
Het werd weer gelijk, Kirsten kwam ons versterken in de aanval en door een mooie beweging van haar kwamen we weer voor te staan door deze gouden wissel ! Het was erg spannend, helaas kon Avanti  toch nog scoren en de stand gelijktrekken. Met dit puntje door gelijkspel waren we uiteraard ontzettend blij ! Suzanne, Lisanne en Kirsten, hartstikke bedankt en ook Jean, bedankt weer voor het fluiten !

Korfrakkers F2 - Altior F2

Vandaag ging het erom! Voor de wedstrijd dachten we dat we zouden moeten winnen of gelijk spelen om kampioen te kunnen worden (later bleek dat een paar moeders al wisten dat we toch al kampioen waren, maar dat wisten wij in het veld nog niet) dus we wisten dat we ons stinkende best moesten doen. Onder het toeziend oog van ouders, broers, zusjes, opa's, oma's en zelfs ooms en tantes begonnen we fanatiek aan de wedstrijd. Al snel was duidelijk dat we de beteren waren. Probleempje was dat we helaas niet tot scoren kwamen. We kregen super-veel kansen maar de bal leek er niet in te willen. Het eerste doelpunt kwam dan ook als een verlossing. Vóór de rust konden we nog één keer scoren waardoor we met 0-2 eerst strafworpen gingen nemen (die we wonnen) en daarna wat ranja gingen drinken.

De tweede helft kwamen we vol goede moed terug het veld op. We zouden wel eens laten zien wie de kampioenen zijn ! We scoorden in de tweede helft nog 7 keer en de Korfrakkers 1 keer. De tegenstanders kwamen er niet aan te pas en ondanks het warme weer bleven we veel lopen, ballen onderscheppen en aanvallen opzetten. Er is super hard gewerkt en de uitslag was verdiend!

Ook het kampioenschap is meer dan verdiend ! Zoals ik op het veld al zei: we hebben het niet voor niks gekregen. Er stonden een paar pittige tegenstanders in onze poule, en toch hebben we maar 2 wedstrijden gelijk gespeeld. We zijn dus ongeslagen kampioen geworden. Meiden, Liza en ik zijn trots op jullie !!!

Na de kampioensshirts, champagne en een frisse douche zijn we in het clubgebouw taart wezen eten. Vervolgens hebben we 's middags bij de trainer / coach in de tuin gezwommen, gespeeld en frietjes gegeten. Het was een mooi kampioensfeestje!